Eren dekler kaç cm ekler bir 5 cm daha eklese boğaz hattına mükemmel olur, ama gelmezsede gıkım çıkmaz bu yeterli
wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
Attığım fotoğrafa bakınca kar çok az gözüküyor ama kapımın önünde üst sokakta falan 20 30 cm civarı kar var, rüzgar yönünden kaynaklı sanırım az gözükmesi
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bu arada İstanbul konusu 1000’i geçmiş hayırlı olsun
-
Sistem sonunda en az örtüyü boğaz hattı alacak sanırım ama ona rağmen mükemmel bir örtü var, bu sistem arşive adını yazdırır. Cümleten iyi geceler diliyorum sabah bakarım son duruma
-
Sinan abi zaman makinesini açmış gene, abi sarıyere doğru gelip bir ölçüm yapar mısın kaç cm olacak sabah ?
-
Sanırım boğaz hattı olarak alacağımız aldık
Herkese iyi eğlenceler
-
Ben bir şey sormak istiyorum bunu gören herkes yanıtlasin isterim sizce Sinan abi nasıl bu kadar net bir nokta atışı tahmin yapabiliyor 🙂 ? Ahiret sorusu gibi.
Zaman makinesi denmişti bir ara hurafelere inanmam ama bu adam işin içinde olunca…
-
Eren şuan hangi ihtimale daha yatkın yağış hafifledi burada arkadaki bant anadolu yakasını daha çok etkileyecek gibi ? Aydınlar beni daha sormicam =D
-
Tarihi bir sistem yaşadık ve yaşıyoruz sanırım
-
Vorteks bandı 300 km civarı 😳
Eren ‘in dediği 1. ihtimal olursa…
-
Eren bu 50 cm durumunun ihtimali nedir ?
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Saat 22.13
-
wriscuttern sabah 50 cm
Ağam senin dilin ne söyler, 1 saattir dışardayım çok eğlendik. Yağış şuan biraz hafifledi ben devam etmez diye düşünüyordum
-
Bu böyle devam mı ?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Kaç saat sürer sizce ?
-
Şimşeği yakaladım