Eren yağış durdu erimede yok hava açmasına rağmen. Şıpır şıpır sus sesleri kesildi. Gündüz yağış durduğunda ağaç dallarındaki karlar hemen dökülmeye başlıyordu
wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
bunun 850 si digerinin 500 u iyiydi diye hatirliyorum
2021 Şubat sisteminde 500 kötüydü abi gün boyu yağış vardı ama -28'lik bir 500hpa ve sınırda 850hpa yüzünden rakım sistemine dönmüştü. Snow Hound

-
Bizim sitede saçma sapan tabirler kullanılmıyor efsanede oldugu soylenmedi 2021 Şubat sistemi benim konumda daha iyiydi ancak 100 rakım altinda ki yerlerde husrandi bu ornegide kiyaslayanlar için belirteyim şu an 2021 in yarisi bu sistem
2021 Şubat'ı şu an bile 3'e katladı benim için
-
Beklentiyi kim asiri arttirdi bilmiyorum ama Istanbul icin 10-30cm degerleri bence guclu bir sistem oldugunu gosterir. Pazar gunu bakariz artik nereye ne kadar yagdi. Anadolu yakasi yuksekleri simdiden 25cm'yi gecmis
Genel twitter ortamı abi buradan zaten sürekli gerçek değerlerle konuştuk. Anlık olarak boğaz hattında güzel bir kütle var

-
İstanbul için kesinlikle değil abi beklenti çok arttırıldı ama bu akşam ve gece gelen kütlelerle yarın sabah şehrin tamamı örtüyle uyanır.
-
-
Yağış rüzgarla fena bastırıyor tipi çıktı direkt
-
Sol tarafımda göz gözü görmüyor sağımda güneş var çok tuhaf ortam şu an
-
Yerler tuttu
-0.5'iz tutar tabi. Arkası var gibi ?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Radardan oluşumları takip edin arkadaşlar

-
Kütle gelmeden önce 2.7 idik şu an 0.0
-
MGM dolu olarak raporladı. İlk defa görüyorun dolu ikonlarını
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Fena graupel bastırdı Eren
-
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Değişik hayatlar

-
Görselde ki ne uygun dek geldi ama doğulu batılı veya güçsüz
O zaman ab alanındaki ufak bir oynama dekleri kaydırmış olabilir. Ya da modelin beklediğinden 2-3 saat geride olabiliriz o abye göre