Diyagram destek verse zaten biz kar delileri, Mazhar Osman'a yol alırdık sevinçten😁
Bu kadar fantastik bir çıktıya destek beklemiyorum hocam. Ama siz ne demek istediğimi anlamışsınızdır, buna şüphem yok 🙂
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturDiyagram destek verse zaten biz kar delileri, Mazhar Osman'a yol alırdık sevinçten😁
Bu kadar fantastik bir çıktıya destek beklemiyorum hocam. Ama siz ne demek istediğimi anlamışsınızdır, buna şüphem yok 🙂

Ana çıktı kadar iyi olmasını beklemiyorum fakat senaryolardan daha fazla destek görmemiz lazım.
2 tane mi vorteks
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Bu vorteks değil bu arada yanlış saati paylaşmışım. Güncellemenin heyecanına verin onuda ![]()
Azora yol yok
Azorun sırası bakalım neye evrilecek
Gerçekleşeme ihtimali çok düşük ama gerçekleştiği takdirde çoluğa çocuğa hatta torunlara bile anlatırdık ![]()
2 tane mi vorteks ![]()
Son saatlerde 850hpa -14 -16 civarında rüzgar karayel üstüne vortkes
Herhalde bu senaryoda kıyılar -5 derece falan olurdu.
Bunun Türkiye olanı yok mudur hocam ?
Valla bilmiyorum abi ama olduğunu sanmıyorum. İstanbul yakından gösteriyor diye Doğu Avrupa kullanıyorum. Türkiye özelinde bakmak için en doğrusu WXCHARTS olur.
Kontrol gfs ile benzer gidiyor
Kontrol bu ara GFS ne dese onu diyor. Çok iyi anlaşıyorlar maşaallah ![]()
Son saatlerde 850hpa -14 -16 civarında rüzgar karayel üstüne vortkes ![]()
Vallahi kaç saattir kar yağıyor sayamadım akşam güncellemesinde ben size link atayım siz inceleyin ![]()
Meteociel.fr - Modèle GFS pour la Grèce, résolution 0.25 degré
Herhalde modelleri takip etmeye başladığımdan beri böyle bir sinoptik görmedim