Tek kalmışsın dayım uğraşma bence, eline sağlık.
wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
Mahmut Sami hocam alına tepkilerde hala “göösterdi” yazıyo, gereğinin yapılmasını arz ederim

-
Eline emeğine sağlık hocam. Twitterda okumuştum foruma konu açtığınızı yeni gördüm 🙃
-
Yağışlar hareketlenmiş sevdim bu diyagramı
-
Eleştiri herkesin hakkı, düzgün yapılırsa. Senin şuan yaptığın tamamen saygısızlık, önce insanlara nasıl hitap etmen gerektiğini öğren sonra gel insan gibi eleştirini yap ve git.
-
-
Bu gözler dünya kupası aldıgımızı görsün başka birşey istemem abi

Katıldığımızı görsün yeter, sözde futbol ülkemiz 🙃
-
Kutup yükseği ve azor koridor açılmaya müsait

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
ECM son saat güzel duruyor, GFS’nin öğle güncellemesindeki gibi bir azor desteği var. GFS akşam güncellemesinde azor desteği yoktu dolayısıyla sistem inmedi
-
Ulan Ronaldo'nun Manchester'dan gitmesi bile Beşiktaş'a patladı.

Masa biziz hocam 😎😎
-
Sinan abinin çılgın senaryo hariç -10 altına inen senaryo yok 🥵 GFS🤝ECMWF
-
izmir de bile kar yapar bu 🥶🥶
Antalyada 🥵
-
Yağışlar puf
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Sakin olun düzelttiler
Hocam benim attığım diyagram ECMWF’in 50 senaryoluk diyagramı. Sanırım GFS zannettimiz mesajınızdan böyle anladım. ECMWF diyagramı zaten GFS gibi kar % değerleri vermiyor ama 850hpada -10 altında senaryo yok
-
Bu diyagrama görede ocak ayı kayıp hocam maalesef
Şu mesajda bile hala “ocak ayını kapattım” yazdığımı zannediyordum.