wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
İlk defa yakın vade lehimize gelişiyor, rabbim bozmasın yağışlar çok net artmış Muhammed Ali nin attığı diyagramda
-
:'D !?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
bencede çok umutlanmaya gerek yok ama eps ve iconun da bunu verdiğini unutmadan sınırda bi umutla bakmak lazım olaya
Haklısınız keza bazı GFS senaryolarıda vorteksi bizim lehimize destekliyor, inşaallah gerçekleşir diyerek takibe devam. Hepinize iyi geceler diliyorum
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ana çıktı yağış kısmında uçmuş, takibe devam
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bakın üşenmedim gittim taaa şubat 2021’e
-
Size yarın mezosiklonun sanırım kırıntılarının bile boğazda ne kadar yoğun kar yaptığını göstereceğim kendi konumumda, 2017 dahil hiç bu denli yoğun kar yağışı yaşamamıştım. Hatta sistemi yaşarkende sürekli bunları yazmıştım buraya
-
CAN abim ılıkçı zaten
-
Potato 5 kilograms 10 türkish liras
Bu fiyata nerede bulurum konum at almata gelicem
-
24 Ocak çok güzel gözüküyor ECMWF’te dimi ?
-
GEM baya iyi gelmiş
-
2022 deyiz olsun ama
2021 içindeykende 2020 diyodum hep =D
-
2021 ➡️ 21 🔄 12 = 2012 ?
-
Şaka bir yana ben cidden öyle kaptırdım kendimi beğeni atmayı unutmuşum tamamen :D
-
23.2 mm kar mı VOV