bence artık kritik düzlemdeyiz bu gece verirse sistemi çok güzel olacak fazla kalmadı sistemin gelmesine son 7 gün içerisindeyiz
Sistemin düğümü 72~96 arası çözülmeye başlıyo
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturbence artık kritik düzlemdeyiz bu gece verirse sistemi çok güzel olacak fazla kalmadı sistemin gelmesine son 7 gün içerisindeyiz
Sistemin düğümü 72~96 arası çözülmeye başlıyo
İnanılmaz sis çöktü bir anda
Başladık gene
Şu devasa soğukları ufak detaylar yüzünden kaçırdık yazık, şu kötü dönem daha ne kadar kötüleşebilir acaba
Şu soğuklara bak be 😳
Doğum dününde kutlu olsun abi ![]()
İnanılmaz sis çöktü bir anda
Geçmiş olsun dostum Semih Ö. , iyi haberlerle dön bize ❤️
Sanmam akşam güncellemesini güzel verdi bundan sonra bozacağını düşünmüyorum ufak sapmalar olabilir sıcaklık düşüşü yağışta eksiklik yaşanabilir ama sistemin geleceğine kesin gözüyle bakıyorum
şuan adam akıllı bir kar yağışı görmeyi geçtim havada da olsa kar görmek istiyorum
İnşaallah dostum ama ben çok ümitli değilim açıkcası
GFS gece güncellemesi daha önceki gece güncellemelerinden daha iyi olabilir kimler takipte kalıyor HS
Bence bozacak hem kendi senaryolarıyla hem de diğer modellerle çelişiyor. İnşaallah kazanan GFS olur
Doğum günün kutlu olsun Mahmut Sami 🥳🎉
Ben 15 dedim sen 20 dedin ortada buluştuk gibi Sinan 😂
17.5 ![]()
Allahım şunun yaşaması imkansız mı azor 1050 ybye çıkmış bildiğin duvar İzlandanin i si kalmamış çok güzel senaryo keşke suan ki sistemde olsa bu
Dahada iyileri var nasibimizde inşaallah
Model sonu
Muazzam bir senaryo
Senaryo 2’de iyi 😎
Bu kadar değişken bir sistem görmedim bi var oluyor bi yok
İyi bir deneyim oluyo biz gençler için