Bu sistemde yağış sıkıntısı yasarsam Ekvator ormanlarina göç edicem en azından yağmur var orda
Gel beraber gidelim
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBu sistemde yağış sıkıntısı yasarsam Ekvator ormanlarina göç edicem en azından yağmur var orda
Gel beraber gidelim
Bidaha dene bakalım şimdi. Aynısı olacak mı
Bir dahaki güncellemede deneyeceğim abi :olumlu:
yine cuma yine aynı saatler
Aklıma hep o geliyor keşke bir dejavu yaşasak
Linki ile sayfaya konulabiliyor GIF'ler
Ben telefondan denemiştim sadece İCON’da bu sıkıntı oldu
Zonguldakli67 abi ben İCON gif yükleme denediğimde “Dosya büyük” hatası almıştım
Bu takılı kaldı böyle yav
Arkadaşlar heryer kar görecek..Kar görmeyen yer kalmayacak..Önceki afet çıktılarını görüp kötü diyenler 20-30 cm beğenmiyorsa yapacak birşey yok.İstanbul sahil kesimi dahil 15-20 cm kar görecektir..
Hocam içimi ferahlattınız, ben bu kar açlığında kıyılar dahil 15 - 20 cm kar göreyim öpüp başıma koymak ne kelime öpmeye kıyamam =D
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Hiçbirşey bilmediğimi öğrendim bu video sonrasında
Uzun zamandır takip ettiğim bir kanaldır ( 5 - 6 yıl ) video konuları ve anlatış biçimleri çok iyi son zamanlarda instagram vs.. gelen para ile prodüksiyonuda arttırdılar :olumlu:
Google hava durumunu neye göre belirliyor
Bence google, apple (the weather channel) hava durumlarını GEFS ortalamasına göre veriyor, biraz detaylı takip edince anlaşılıyor
Daha Çok Göster1-Sinan
2-Ecmwf
3-Gem
4-Ukmo
5-
6-
7-
47583838-Gfs
GFS neden o kadar yukarıda ?
Bu adam gelecekten gelmiş .
Aşmış kendini
Böyle Bir Diyagrama kimse yok demez dimi bire bir olmasa da çok benzerlik olabilir.
Ocak Sonu için Hadi Hayırlısı .
Tehlikeli Diyagram bizim şehirler için .
Kesin böyle olacak da değil azda sinerji olsun dedim .
Canım abim seni en içten dileklerimle kutluyorum 23 Aralıktan tam 1 ay sonrasına nokta atışı bir tahmin :alkıs:
Düne kadar bekledim. En sonunda ailede kim varsa, efsane sistem geliyor, amanın dikkat vs.. Laf aramızda beni çok iyi anlıyorum falan sanıyorlar. Bu gece nokta koyuyoruz dedim biradere. Az önce aradı, tamam mı dedi.. Gel de cevap ver.. "Sistem otelendi ve danmayt oldu" dedim."Danmayt nedir?" dedi. Dobrovski'nin meteorolojik karşılığı dedim..Şu an kendi kendime gülüyorum..
Aynısını yaşadım :D Geçen sene şubat sistemide aynı olmuştu dejavu resmen
Silivri yıldızları sayarken şile karabatak olacak demiş ECMWF