john Snow 168’den devam et direkt bence
wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ukmo iyi gibi geldi bana 144 saatten sonrasi nasil gelir indirir mi topu bize
UKMO’ya sormak lazım 🙃
-
Avrupayı nasıl seçecez benim ki doğuyu az gösteriyor
Üst kısımda europe lcc yazan yere tıklayın
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Avrupaya inebilir gibi duruyo abi
-
Aslında sistem saatine kadar değişim olabilir.Geçen sene 14 şubat 2021 sisteminde sistemin gelme saatine kadar güzel çıktılar veriyordu tüm modeller fakat sistemin gelmesine 6 saat kala tüm modeller bozdu ve önceden tüm modellerin verdiği kar miktarının yarısını hatta yanlış hatırlamıyorsam çeyreğini almıştık.Halen sistemin gününe kadar yani 6 ocağa kadar değişme ihtimali çok yüksek.
Şubat 2021 sistemi akıl sağlığımla oynamıştı
-
Almanların vardır bir bildiği 🙃
-
Mancini ne demek
Teknik direktör olan Roberto Mancini sanırım 😂
-
Daha Çok Göster
Değişim elbette olabilir ve ben hala mutabık olduklarını düşünmüyorum 72. saatte bile.
GFS grönland üzerinde 1035’lik bir yb verirken;
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. ECMWF’in aynı saattinde grönland ybden eser yok desek yeridir
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bilmiyorum ne kadar doğru bir yorumlama hocalarımın taktirine bırakıyorum.
Günler o kadar benzer gidiyorki dün yazdığım şeyi 2 3 gün önce zannetmişim 😅
-
Model yorumlamasini bilen adam nasıl hemen yorumluyor gözümden kaçmış👏 orada ki yb ab leri doguya veya güneye gönderdiginden kötü ecmwf de bu yb yok buda iyi yani.
2 3 gün önceki bir güncellemede buna dikkat çekmiştim hala çözememiş ikiside. Yanlış anlaşılmasın hala çözemediklerini belirtmek için yazdım
-
Pele 82 yaşında hayatını kaybetti.
-
Beşiktaş’ın son frikik golünü 10 Mart 2019’da Burak Yılmaz Konyaspor’a atmış.
-
Beşiktaş frikik golü attı, duygulandım.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Vay be icon cidden çok iyi

-
Lanet olasi kuresel isinmanin yuksek basincindan mi acaba bu agri
Hava kirliliğinden kaynaklıysa dediğin doğru, yüksek basınç sisli ve puslu havalara dolaysıyla hava kirlenmesine sebep oluyo
-
Lanet olasi kuresel isinmanin yuksek basincindan mi acaba bu agri
Yorgun olabilirsin, hava kirliliğindende etkilenmiş olabilirsin veya rüzgardan etkilenmiş olabilirsin kısacası bir sürü ihtimal var. Kafana takma dinlen geçer 🙃