Boğazdaki kütle 3 5 km ile sıyırdı beni
wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Oyuncuları tebrik ediyorum çok güzel oynamışlar…
-
GFS düzelmeye başladığına göre ECMWF bozabilir, bitmez bir kısır döngüdür bu :'D
Sefa kazancc eline sağlık bir yandan maç izlediğim için güncellemeyi takip edemedim, beğeni atamadım kusura bakma
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Hocam rüzgar yönü gece yıldıza dönüyor gibi >>>WinteR<<<
-
BASINÇ
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Z500
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. TEMP 850HPA
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
2018 de kütleler güneyden giriş yapmıştı diye biliyorum yanlış biliyor olabilirim
2018 Şubat sonunda yağış marmara denizi üzerinden oklüzyon cephe etkisiyle gelmişti sanırım
-
Hava -4 derece iken hangi rüzgar esiyor ? Ayrıca lodosa dönmesi bir anda olmaz. Kuzey bileşenli bir rüzgar varsa saat yönünde döneceği için sıcaklık adım adım artar.
Lodosla kar almışlığımız da var bu arada 😂
hocam lodosla kar aldığımız bir sinoptik ya da tarih paylaşabilir misiniz ?
-
-
GEFS ortalama -6'ya yükselmiş. Her savaşı kaybediyor inşaallah bunu kazanmaz
-
Valla ben de tedirginin ECM güzel fakat az daha doğulasa anca anadolu yakası kar alır gerisi izler
-
-
Boğaz Tarafında olan varsa Haber etsin
Beykozu izliyorum
-
Anadolu boğaz hattına özel kütle sipariş edilmiş resmen :D
-
Yaz orajı gibi kapatıyor bulutlar bayadır böylesini görmedim