İlginç bir diyagram
wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-

Bu sene yüzde 45 ihtimalden bu rezalet görüntüye evrilen kaçıncı sistemcik bilmiyorum. Gerçi bu süreçte yağışta yok...
-
Azor desteği olsa
-
TS FB maçından haksız bir galibiyet almışsa,haksız bir şeyler varsa, olmuşsa doğrudur...
Bahsi geçen ah bence şampiyonluk dayı. Bu konuda bir Beşiktaşlı olarak kupayı aldığı tescillenen takım benim gözümde şampiyondur. Yaşım gereği o dönem ligte ne yaşandı hiç hatırlamıyorum.

-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Daha vade uzun 2 hafta var yeter ki gelsin batılama doğulama yaşanacaktır illa ki
Sinoptik bana hiç umut vermiyor. Öncesindeki salınım gerçekleşirse batı bölgelerin bu kısımda şansı biraz daha yüksek.
-
Olası bir sistem inişinde en riskli kısım yükseğin üzerimize yatması ve kuru soğuk yaşamamız. Maalesef modeller ara sıra salınım göstersede henüz bize uygun bir basınç dizilimi göremedik ☹️
-
Batı bölgeler için büyük oranda kuru soğuk sinoptiği, genel anlamda karadeniz efsanesi.
-
Dünya kupası yolunda önemli maçta Sırbistan deplasmanında 68-62 öndeyiz. 3. çeyrekte 15 sayılık farkı çok iyi kapattılar…
İyiyizz iyii devam 🫡
82-78 kazanıyoruzzz.
Dünya kupası eleme grubunun namağlup lideri TÜRKİYE 🇹🇷
-
Dünya kupası yolunda önemli maçta Sırbistan deplasmanında 68-62 öndeyiz. 3. çeyrekte 15 sayılık farkı çok iyi kapattılar…
İyiyizz iyii devam 🫡
-
Uzun zamandır benzer mesajlara şahit oluyorum. Bahar ayında soğuk gelmesin Don vuruyor Meyvelere Sebzelere diye.
Vallahi burada yazan eden görmedim ya da gözümden kaçtı 😂😂
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Sorsanız kışı kapattım ama hala her güncellemeyi unutla takip ediyorum 🙄
-
Aifs diyagramı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. GFS yapay zeka modelide 2 güncellemedir bir şeyler gösteriyor.
-
Gece saatlerinde oluşumlar illaki olacaktır. Ancak oluşacak kütlelerin gücü zayıf ve etki alanı genel olarak kuzey kesimlerle sınırlı kalacak.
Yağış türü için 0 rakımı baz alırsak hafif yağmur kky olur. Kütlenin gücüne göre anlık lapa lapa kar yağışına denk gelen konumlar olabilir.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Gece saatlerinde oluşumlar illaki olacaktır. Ancak oluşacak kütlelerin gücü zayıf ve etki alanı genel olarak kuzey kesimlerle sınırlı kalacak.
Yağış türü için 0 rakımı baz alırsak hafif yağmur kky olur. Kütlenin gücüne göre anlık lapa lapa kar yağışına denk gelen konumlar olabilir.