Ole gunnar ile bu iş yürümez tamam kadro yetersiz ama bu kadar kötü oyunda kabul edilmez
Eyvallah Ole gitsin ama Sergen falan gelicekse kapatalım gidelim...
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturOle gunnar ile bu iş yürümez tamam kadro yetersiz ama bu kadar kötü oyunda kabul edilmez
Eyvallah Ole gitsin ama Sergen falan gelicekse kapatalım gidelim...
Kanat oyuncusunun önemi. Arda hocanın taktiğine vs... hiç girmeyeceğim, takımına istediği oyunu kısa sürede dikte etmiş.
Dar alan geniş alan farketmeksizin çalım+şut yeteneği olan herhangi bir kanat oyuncusu sana nasıl maç çözer, Alisson Santana bugün gösterdi. Beşiktaş'a gelecek olursak Abraham sahanın en iyisiydi, Orkun ve Rafa'yı çok iyi kitlediler ayrıca ikisininde hazır olmadığnı düşünüyorum. Jurasek maalesef bu maç için umutsuz vaka umarım toparlanır. Solskjaer'e gelirsek sadece bir A planı vardı, o da Gedson'u kanatta kullanmak. E bu da iş yapmayınca bir B planı olmadığını gördük. Evimizde oynanacak bir final varken kupada bir şekilde olmamız lazım en çokta o üzüyor...
Daha Çok Göstergunaydinlar ahali.
kacak moderator buralarda....
herkesler iyidir insallah.
Eriyoruz ve de erimekteyiz…
Nem %90
Klima karşısında oturuyoz çalışmaya kimsenin niyeti yok
Akşam saatlerinde doğru rüzgar yönü iyiden iyiye poyraza dönüyor. Sıcaklık olarak bugüne göre biraz ferahlasakta nem yükselişe geçiyor
Akşam saatlerinde doğru rüzgar yönü iyiden iyiye poyraza dönüyor. Sıcaklık olarak bugüne göre biraz ferahlasakta nem yükselişe geçiyor
Ne getirdin aslan yeğenim
ne okuyordun
Makine mühendisliği
Nereye girecen
ben zaten okuyom
Geçen sene 130 k say gelmişti kafamı karıştırmıştı 🤣
Seneye öylesine gireceğim
Helal olsun valla 😅
Ben kendi senemde 97k falan yapmıştım. EA 81k gelince bir kafamı karıştırdı ama genede sayısaldan tercih yapmıştım.
Ben de öylesine giren tayfaya bir selam çakayım 😅
YKS sonuçları açıklanmış tercih yapacak kişilere başarılar dilerim tercih işi de zor.
Seneye tekrar deneyeceklere de başarılar dilerim
SAY 255b gelmiş
Sahutt eline sağlık dostum. Zamanında Accuweather tahmin yayınlasın diye beklerdik. Onun gibi hissettirdi bu verileri okumak…
Nem durumu epey yoğun…
Gene zor bir gece olacak
yok ki bir akredite kartı göndersem her maç seni basın yerine
Bir tane tasarla at 😅
Çıkartırım ben kart olarak
HS Medya olay yerindeydi ✅