Pendikte hava sağlam karardı
wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ben 18 yaşındayım ama millet beni 15-16 zannediyor çok kötü bir şey gerçekten küçük göstermek
18’de ben de öyleydim taa ki sakal çıkana kadar, 12. sınıfta kayıt için dershaneye gittiğimde 8. sınıf kitaplarını gösteriyordu kadın bana 😅
Şuan sadece 1 yıl geçmesine rağmen sakal sayesinde 15 gözüken tipim 18 oldu
-
Hayırlı olsun Ömer Sarp Özdoğan
Emeğine sağlık Sahutt Ömer’in dediği gibi çok sıkıntılı bir seneydi, yola devam muradına erersin inşaallah. Yerleşemeyen 3 arkadaşım var, ek tercihleri bekliyorlar.
İÜC Metalurji ve Malzeme Mühendisliği
-
Dele Alli Beşiktaş mı ??
-
Emirgan Korusu’na ardı ardına 2 yıldırım düştü, silah sesi gibiydi düşüş anı
-
Kuvvetli yağmur sesine uyandım, oraj yok ama fena yağıyor fenaa
Kütle üstüne yapıştı kaldı, kırmızı şuan ve oraj başladı
-
Kuvvetli yağmur sesine uyandım, oraj yok ama fena yağıyor fenaa
-
Yarın öğlen saatleri durum nasıl olur ? Yağış ihtimali ne seviyede ?
-
Oyun oynarken bir süre sonra kulaklığın solundan ses kesiliyor jak girişini farklı bir yere takınca düzeliyor sebebi ne olabilir sizce ?
Bilgisayarım yok ki nereden bileyim 🥲
-
Hakemde bizim teknik direktörde rezaletti, tebrik ediyorum Alanyalı kardeşlerimi
-
Yasin Kol adlı şahısın maç yönettiğine emin miyiz ?
-
Kasımda aşk başkadır 🥶
-
Şu videoyu 10 dakika olarak nasıl indirebilirim
Snaptubeden keserek indirebiliyor olman lazım, android kullanırken çok işime yarıyodu. Web’den bulabilirsin programı apk olarak;
Snaptube - Video ve Müzik İndirme ProgramsızAndroid telefonunuzda Snaptube’u indirin. Bu Video ve Müzik İndirme Programı ile ücretsiz olarak sınırsız içerikleri indirebilirsiniz ve hızla hayret verici…www.snaptubeapp.comBelki kullanıyorsundur ama kullanmıyorsan kesinlikle indir, işine mutlaka yarar.
-
Haberlerde hala uyarı yapıyolar İstanbul için

-