Baya bir zamandır yoktum nasılsınız beyler bayanlar
İyiyiz kardeşim ben de bir süredir aktif değilim, sen nasılsın ?
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBaya bir zamandır yoktum nasılsınız beyler bayanlar
İyiyiz kardeşim ben de bir süredir aktif değilim, sen nasılsın ?
Bura bulutluydu hiç stres yapmadan, erkenden uyudum ![]()
selamlar bugun ilk defa isindigimi hissettim.
Ben de. Bugün hava gölgede bile sıcaklık hissiyatını verdi
Ziraat Türkiye Kupasında finalin adı;
Yukatel Kayserispor - Sivasspor
İyiki kardeş takım he.Bide olmasa ne olacak.Bu sezon varya bütün takımlar bize gelince ölesiye saldırdılar ya.
mustafa28 bu arada 1 aydır hastanede yatıyorum.Lösemi tanısı koyuldu.Tebrikleşemedik abi.
ŞAMPİYON TRABZONSPOR.. :yumruk:
çok geçmiş olsun rabbim tez şifalar versin inşaallah ![]()
Valoranta türk ajan gelmiş, ismi FADE
Hayırlı geceler, hayırlı sahurlar olsun herkese..
19 Aralık 2021
Doğum günüm ![]()
Pes 21
Mobilin en iyisi :olumlu:
12 cm… Havalı ![]()
Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı sahurlar ![]()
wriscuttern nasıldı?
MSÜ’yü soruyorsan girmedim dostum senin nasıldı ?
onlardan bi tanesi begeni atan wriscuttern. dunmuydu onceki gunmuydu 9 ay nasil beklicez diye yazmisti
daha simdiden baslamis.
sariyerde yikildi bu sene 15 gun karliydi en az
9 ay durmadan kar yağsa gıkım çıkmaz abi öyle bir sevda bizimkisi ![]()
MSÜ’ye giren arkadaşlara başarılar ![]()
bu arada arkadaslar saglam bir grip atlatiyorum. grip cok farkli haberiniz olsun. burnum 3 gundur hic bir sekilde durmadi surekli akti burnumun uclari yara oldu dip taraflari kanama yapiyor. aman ha covid gecti diye onlemleri es gecmeyin. bu aksam kendime gelmeye basladim yavas yavas. terler icerisinde yatiyordum gunlerdir. dikkat !!
ilac marka modeli ermeyi sevmem lakinj aklinizda biulunsun anti histaminik icerikli bazi ilaclar calisiyor sadece bende aferim sinus etki etti oda sadece ufak bir rahatlama. tabi doktor kontrolunde
Çok geçmiş olsun abi ben de geçen hafta sağlam bir grip geçirdim burun tıkanıklığından koku bile alamıyodum. Hızlı test yaptım covid değildim hala covirginim ama 3 4 yıldır böyle grip olmamıştım
Dün TÖDER e girdik. Ayt çok iyi olmasa da TYT de minimum 85 net gelir diye düşünüyorum. Matematik'te 36 soru işaretledim emin bir şekilde. Matematiği toparladım toparlamasına 37 38 40 yaptığım Türkçe düştü 28 29 30 lara. Bu ay sağlam bir ayt çalışmasıyla birlikte paragraf problem de götürürsem bir aya kadar TYT de 100 ayt de 50 netleri görebileceğimi düşünüyorum. Zor ama bakalım. YKS22 tayfa. Sizde durumlar ne? Yazın bakalım🙂
TYT’de Türkçe hariç sıkıntım yok. Minimum 65 net geliyor her denemede bu da benim için yeterli sayılır.
AYT kimyada sadece elektrokimya çalışıyorum. Matematik minimum 25 geliyor son 2 deneme 31.25 34.5 geldi. Fizik 3 5 net geliyor istediğim seviyelerde diyebilirim, biyoloji ise minimum 9 devam
En son 3D denemesi çözdüm netler şöyle;
Türkçe 23.25
Matematik 27.75
Sosyal 13
Fen 6.5
Matematik 34.5
Fizik 4.5
Kimya 1
Biyoloji 9.75
Burak Yılmaz milli takımı bıraktığını açıkladı.