Şu yağışı böyle bir rüzgarla kar olarak almak vardı
wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
-
GEFS 19 20 civarı inen sistemi desteklemiş ( Orta Avrupa - İtalya )
-
daha iyi olabilir bu sistem bilmiyorum 2018 i hatırlıyorum arabanın camlarında neredeyse olmayan olmasada olur diyeceğimiz bir örtü olmuştu daha da olmamıştı
Benim konumum 3 5 cm örtülüydü
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
-
başladığı anda sıcaklık yeterli olursa direk örtü yapar gibi sabahlamaya değer birşeyler olabilir ama önermem uyuyun sabaha kar ile uyanın
Küçükken çok yapardım bunu. Kar yağacağını biliyorsam gece yatmadan perdeleri örter, yataktan gözüm kapalı iner tuvalete giderdim. Sonra kahvaltı yapar kapıyı açardım çok heyecanlı oluyordu
-
Soguk taraftayız
🥶🥶🌨️🌨️
Kuru soğuk taraftayız (!)
-
ben yağışın silivri taraflarında gece 3 4 gibi başlayacağını düşünüyorum sabaha kalmaz
Banada öyle geliyor, Edirne’de başlamış kar
-
bu devirde bu zor be :D
Bence imkansız…
Dibimize gelip kuzeyden sıyırıp gidiyor, biz de 2 3 kar atıştıracak diye sabah akşam takip ediyoruz
-
Bize bundan lazım…
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Son saat böyle
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Az daha doğulasın boşuna kuru soğuk çekmesin batı
-
ECMWF daha iyi şuan
-
Yüksek basınç bir ayağını egeden çekmediği sürece kuru soğuğa mahkumuz
-
GFS
Bir kaç saat önce beynimden silmişim :D