JMA tekrar ULL kopardı
wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Gayet medeni bir şekilde danıştık tartıştık sıkıntı yok
Benim açımdan daha iyi oluyor öğreniyorum bilmediğim yerleri. Önceden yanlış bir şey yazarım diye yazmaya çekiniyordum ama farkettim ki yanlış yazsamda birisi çıkıp doğrusunu anlatır ve öğrenirim. Buyüzden kendim yorumlaya çalışıyorum gördüklerimi
-
Direk 13 ocak görüntüsü bak sistem hangi bölgede diye , uzatmak istemiyorum kısacası sistemin şuanki görüntüsü ecmwf verdi . Tek bilemediği detay ulll kopması oldu ki halada koparmıyor ecmwf fark bu sadece...
ull kopsada kopmasada sistemi ecmwf bildi bu benim görüşüm burda gfs i kötülemiyorum hatta ecmwfden daha çok seviyorum, ama sonuç ortada.
Sistemin bölgesi ile ilgili lafım yok zaten ben ULL kopup kopmamasındayım
-
Benim demek istediğim Gfs'te değişim olabilir fakat Ecmwf ile çok farklı durumda Gfs'te ki değişim genelde doğulama batılama kısmında fakat ana fikir aynı ama bu ana fikir Ecmwf'de çok farklı
Tam olarak demek istediğim bu ama biraz yanlış açıkladık kendimi
-
Resmi kopyala yapıştır yapınca eski paylaşımlarında saatleri güncelleniyor forumdan 8 Ocak çıktılarına bakarken farkettim
-
Yanlış bakıyorsunuz galiba .
Gfsin arşivlerini girip 8 ocak 2022 bakın bakalım sistem nerdeydi diye görüntüyü paylaşırsanız sevinirim.
12 ocakta kopup kopmaması mı yoksa batı ya da doğuda olmasına mı bakayım ?
-
MGM Sarıyer
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
doğu karadeniz gömülüyor maşaallah
-
Yasin71 abi ULL en başında beri 12 ocakta kopuyor geç kopma durumu yok bence
-
Biz aynı güncellemelere bakmıyoruz sanırım
-
Ben hala ecmye döndüğünü düşünmüyorum
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
İconda düzelme var ama ULL gene yok
-
Sinan abe
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.