Bana akşam ile neredeyse aynı gibi geldi çok ufak kuzeyde gibi bakalım ne olacak
wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
Balkanlara ne yağıyor be
-
Ücretli değil, meteocieldeki çeşitli diyagramlara şuradan: https://www.meteociel.fr/modeles/ensembles.php ulaşabilirsiniz.
Teşekkür ederim
-
ECMWF 500mb sapma haritası
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
ECMWF 12Z 500dam diyagramı ( sanırım ücretli bir veri twitterda buldum )
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Eps 12Z güzel çıkmış
Tam bunu yazmaya geliyordum. 500dam diyagramına göre ana çıktı ULL koparmayan senaryoların bile en kötüsü konumunda
-
Şuanki görüntüde elle tutulur bir kar olur mu ince 2 3 cm örtü ?
-
Yakın vadede yağışların fos olma olayını aşamıyoruz 2017’den beri
-
10 numara güncelleme hemen yargısız infaz ediyorsunuz modeli =D
-
Wettertan bakın batı karadenize doğru yol aldı gibi 114’te
-
Özellikle avrupa yakası anadolu gene iyi kötü bir şeyler alıyor. Böyle gelecekse hiç gelmesin düşüncesindeyim, kuru soğuğun kime faydası var
-
Doğulu dedik ama şimdi istanbula doğru geliyo çok oynak. Soğuk iyi ama gene yağış sıkıntılı marmarada
-
Başınız sağolsun hocam, mekanı cennet olsun inşaallah
-
Burdan sonra devralabilecek var mı ?
Babamla markete gitcez
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.