wriscuttern bugün salonda kardiyo yaparken yanımdaki çocuk Aykut elmas açmış bir yandan kardiyo yapıyor 😂😂😂
Aykut Elmas bir yaşam felsefesidir ![]()
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturwriscuttern bugün salonda kardiyo yaparken yanımdaki çocuk Aykut elmas açmış bir yandan kardiyo yapıyor 😂😂😂
Aykut Elmas bir yaşam felsefesidir ![]()
O tarih zaten cepte ama en azından ondan önce bişeyler Kapsak iyi olmazmi
Modellere Sinan abimin verileri işlememişler ![]()
İstanbul Şişli Diyagramı ECMWF
Karıştı hatlar abi İstanbul konusunda değiliz :'D
350+ gün sonrasini kimse bilemez 😀
Ben patlatayım o zaman bombayı, 26 Ocak 2023 DOĞU KARADENİZ efsanesi yaşanacak kıyılar 25+ kar alacak ![]()
Sinan başkanım benim arkadaşlardan çalan çırpan çıkmaz, zaten bu konulara pek ilgili değiller. Beni iyi biliyor sanıyorlar “Kar ne zaman yağacak ?” diye soruyorlar ben de seni gösteriyorum onlara ![]()
Hocam Salih size kafayı fene takmış :'D
Salih bütün tahmincilere kafayı takmış abi :D
Birkaç arkadaş var bizim forumumuzdan onlarında farkındayım bakalım seneye Sinan abi aylar öncesinden tarih vermezse paylasim olacak mı.
B-ben (!) ![]()
ben Sinan abimin tahminlerini ekran kaydı alıp arkadaş gruplarıma atıyorum, altınada anlayacakları dilden yazıyorum =D
Sıvı sabun olmadığından mecbur elimi temizlemek için şampuan kullandım ellerim kupkuru oldu bu şampuanlar gerçekten çok zararlı
El için kullanılınca zararlıdır tabii, yağları sökmek için ekstra katkılar var
TRT neden böyle bir haber yayınlamış?
TRT’nin gözünden dünyamız =D
Kimya diğerlerinden daha kolay şu an çalışsan sınava kadar bitirirsin ayt kimyayı
Yapamıyorum ya aram bozuk kimyayla saldım o yüzden, organik kimya başladım geçen hafta sadece oraya çalışıcam 2 3 soru yakalasm yeter ![]()
Gördümde öylesine koyduğunu zannettim demek ki bir anlam taşıyormuş
Evet taşıyor ben çok kullanırım yazışırken ![]()
Alay ettim derkende yanlış anlama beni senle alay etmek anlamında değil, kendi çapımda soruna biraz renk katmak istedim ![]()
Hayır Eylül ayı hariç Ekim kasımda oraj olması zor..
genel olarak mayıs haziran temmuz ağustos ve eylül aylarında görünüyor.
Yusuf, alay ettim ben ![]()
(!) koydum ya görmedin mi ?
Hava işinden azıcık anlayabilenlerin bileceği bir soru bu
Bunu bilmemek ayıp olur tabii ki eylül ekim kasım (!) ![]()