Önceki günler yapamadığım kardanadamı bugün yaptım öğle ortalarında erime vardı şimdi neredeyse erime durdu diyebilirim
Aynı şekilde kar dünden daha kaliteli ve altı buz erime şuan neredeyse durdu orta kuvvette yağışta var
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturÖnceki günler yapamadığım kardanadamı bugün yaptım öğle ortalarında erime vardı şimdi neredeyse erime durdu diyebilirim
Aynı şekilde kar dünden daha kaliteli ve altı buz erime şuan neredeyse durdu orta kuvvette yağışta var
Üzerimde kütle gözükmüyor ama orta kuvvette kar yağışı var
Emirgan Korusuna girişler kapalı :@ ![]()
Günlük güneşlik orta kuvvette kar yağışlı ![]()
Güneş açtı ama düne göre daha yavaş erime var ya da kar daha fazla olduğundan belli olmuyor
Merhaba arkadaşlar, moraller nasıl? Doyduk mu kara ?
6 seneden sonra çok iyi geldi bu kar şükürler olsun doyduk il geneli olarak
Eklemez bugün , yarın daha iyi gözüküyor bugün mavi-yeşil arası genelde
O zaman yarında çok eklemez güneş açtığı an şıp şıp eririz, dün yağış anında bile yollarda buz vardı ama hafif erimeler devam ediyordu
Eren dekler kaç cm ekler bir 5 cm daha eklese boğaz hattına mükemmel olur, ama gelmezsede gıkım çıkmaz bu yeterli
Attığım fotoğrafa bakınca kar çok az gözüküyor ama kapımın önünde üst sokakta falan 20 30 cm civarı kar var, rüzgar yönünden kaynaklı sanırım az gözükmesi
Bu arada İstanbul konusu 1000’i geçmiş hayırlı olsun ![]()
Sistem sonunda en az örtüyü boğaz hattı alacak sanırım ama ona rağmen mükemmel bir örtü var, bu sistem arşive adını yazdırır. Cümleten iyi geceler diliyorum sabah bakarım son duruma ![]()
Sinan abi zaman makinesini açmış gene, abi sarıyere doğru gelip bir ölçüm yapar mısın kaç cm olacak sabah ?
Sanırım boğaz hattı olarak alacağımız aldık ![]()
Herkese iyi eğlenceler
Ben bir şey sormak istiyorum bunu gören herkes yanıtlasin isterim sizce Sinan abi nasıl bu kadar net bir nokta atışı tahmin yapabiliyor 🙂 ? Ahiret sorusu gibi.
Zaman makinesi denmişti bir ara hurafelere inanmam ama bu adam işin içinde olunca… ![]()
Eren şuan hangi ihtimale daha yatkın yağış hafifledi burada arkadaki bant anadolu yakasını daha çok etkileyecek gibi ? Aydınlar beni daha sormicam =D