Şimşek ve gökgürültüleri duyuluyor şuan
wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
-
İ N A N I L M A Z
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Kış olmasa az sonra dolu yağacak derim öyle kapattı hava
-
Siklon boğaza oturmuş az önce yanlış bakmışım doğularsa boğaz hattı ve anadoluda yararlanacak
doğulamadan boğaz üstünde kalırda yağışı marmara üzerinde döndürerek anadolu yakasınıda gömüp sadece boğazı boşlukta bırakması yok mu ?
-
Valla bu kadar dibimden sıyırırsa oturur ağlarım
-
0.5 1 saate belli olur işin rengi
-
Hava feci kapattı ama 1 kar tanesi bile yağmıyor şuan
-
Kütleler çok aşağı yönlü gitmiyor mu ?
-
Usta ne bekledin gel artık da
Bugünden;
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Eriyok özellikle güneş vurunca baya hızlanıyor erime
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Sarıyere bakmıyorum ki son durumlarda itü maslak yerleşkesini gösteriyor orası daha yakın sarıyer uzak kalıyor
Anladım ben kendi rakımıma göre sarıyer ve beykoza bakıyorum oradan tahmini bir sıcaklık çıkarıyorum
-
1.1 derece olmuşuz eriyoruz
Nasıl o kadar oldunuz, burası -0.3