Aynı gidiyoruz Izlanda Sarıyer 3.8°
wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
peki hocam bunla beraber sıcaklığında 0 ve altında olması gerekir di mi ?
Hayır dewpoint tamamen nem ve sıcaklık dengesi ile alakalı, nem yeterince düşükse 7 derecede bile kar yağar
-
850 hpa 0 yer seviyesi 4.4
Tam şuan 850hpa kaç diye soracaktım
-
-
5.1° olmuşuz hızlı soğuduk baya
-
Hava inanılmaz karardı
-
Siz EPTlisiniz Emeklilikte Puana Takılanlar
-
Twitter girmeyin kafayı yersiniz

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Sabah güncellemesinde mezosiklon verdi mi gfs?
Evet, senaryolardanda destek gelmeye başladı. İCON EPS vs… vorteks vermeye devam ediyor, çok umut bağlamadan takibe devam
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
İlk defa yakın vade lehimize gelişiyor, rabbim bozmasın yağışlar çok net artmış Muhammed Ali nin attığı diyagramda
-
:'D !?
bencede çok umutlanmaya gerek yok ama eps ve iconun da bunu verdiğini unutmadan sınırda bi umutla bakmak lazım olaya
Haklısınız keza bazı GFS senaryolarıda vorteksi bizim lehimize destekliyor, inşaallah gerçekleşir diyerek takibe devam. Hepinize iyi geceler diliyorum

Ana çıktı yağış kısmında uçmuş, takibe devam
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 

Bakın üşenmedim gittim taaa şubat 2021’e