Bu takılı kaldı böyle yav ![]()
wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
Arkadaşlar heryer kar görecek..Kar görmeyen yer kalmayacak..Önceki afet çıktılarını görüp kötü diyenler 20-30 cm beğenmiyorsa yapacak birşey yok.İstanbul sahil kesimi dahil 15-20 cm kar görecektir..
Hocam içimi ferahlattınız, ben bu kar açlığında kıyılar dahil 15 - 20 cm kar göreyim öpüp başıma koymak ne kelime öpmeye kıyamam =D
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Hiçbirşey bilmediğimi öğrendim bu video sonrasında
Uzun zamandır takip ettiğim bir kanaldır ( 5 - 6 yıl ) video konuları ve anlatış biçimleri çok iyi son zamanlarda instagram vs.. gelen para ile prodüksiyonuda arttırdılar :olumlu:
-
Google hava durumunu neye göre belirliyor
Bence google, apple (the weather channel) hava durumlarını GEFS ortalamasına göre veriyor, biraz detaylı takip edince anlaşılıyor
-
Daha Çok Göster
1-Sinan
2-Ecmwf
3-Gem
4-Ukmo
5-
6-
7-
47583838-Gfs
GFS neden o kadar yukarıda ?
-
Bu adam gelecekten gelmiş .
Aşmış kendini

-
Böyle Bir Diyagrama kimse yok demez dimi bire bir olmasa da çok benzerlik olabilir.
Ocak Sonu için Hadi Hayırlısı .
Tehlikeli Diyagram bizim şehirler için .
Kesin böyle olacak da değil azda sinerji olsun dedim .

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Canım abim seni en içten dileklerimle kutluyorum 23 Aralıktan tam 1 ay sonrasına nokta atışı bir tahmin
:alkıs: -
Düne kadar bekledim. En sonunda ailede kim varsa, efsane sistem geliyor, amanın dikkat vs.. Laf aramızda beni çok iyi anlıyorum falan sanıyorlar. Bu gece nokta koyuyoruz dedim biradere. Az önce aradı, tamam mı dedi.. Gel de cevap ver.. "Sistem otelendi ve danmayt oldu" dedim."Danmayt nedir?" dedi. Dobrovski'nin meteorolojik karşılığı dedim..Şu an kendi kendime gülüyorum..
Aynısını yaşadım :D Geçen sene şubat sistemide aynı olmuştu dejavu resmen
-
Silivri yıldızları sayarken şile karabatak olacak demiş ECMWF
-
İstanbul için her ilçeye göre sistem farklı gelebilir. Kimine göre 2017 den sonra 8 Ocak 2019 iyiydi bende batıda yaşadığım için 23-24 Şubat 2019 sistemi efsaneydi. O zaman Esenyurt'ta 10 cm örtü görmüştüm ama Şirinevler Bağcılar Esenler gibi yerlerde örtü bile olmamış.
Ben Sarıyer’de 10 20 cm falan gördüm Şubat 2019’da
-
Teşekkürler Izlanda benim buralara iyi yağmış görünüyor ama belkide farklı bir yerdeyimdir. 2019’tan 23 Şubat sistemi kalmış sadece aklımda
-
8 Ocak 2019 İlginç bütün sistemler aklımda kalır ama ben bu sistemi hiç hatırlamıyorum belkide kar yağmadı konumuma
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
2017 6 ocak hem efsane, hemde bir daha düzelmeyecek bir etki bıraktı istanbula. O tarihten sonra adam akıllı bi 8 ocak 2019 var, daha da kar alamadık. Seneye inşallah
8 Ocak 2019 hiç hatırlamıyorum ben :D
Arşivden bakayım bir ara
-
Aslında benim isyan ettiğim nokta şu, ben böyle bir patternden klasik İstanbul sistemi hatta bununda altı bir kar değil, EFSANE adayı istiyorum. Şimdi olmayacaksa ne zaman gelecek böyle bir sistem ?
-
2015 şubatında ne oldu da o kadar kuvvetli dek vurdu istanbula? Hiç hatırlamıyorum
850hpa -14 ~ -16 mükemmel izobarlar ve sonucunda dekleri şelale gibi üstümüze akıtacak bir rüzgar