ECMWF öğlen kadar iyi değil. Çekirdekte güçsüzleşme ve hafif doğulama var. ENS’yi beklemek lazım
wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ordu rakım 800 ne olur son durum
Hocam bölge konunuza sorarsanız arada kaynamaz yetkililer tarafından cevaplanır
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
wriscuttern hayırlı olsun dostum
Eyvallah
Ömer sen de görseydin bugünleri daha senle yazın +32’leri takip edeceğiz 😎☀️ -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Hala kararsızlık var. Gefs çıktıları gündüzde yazdığım gibi bu sene genelde hep beraber hareket etme eğiliminde bu yüzden ECMWF çok önemli. Eğer çizgisini bozmazsa GFS’nin geri döndüğüne şahit olabiliriz
-
Benim kalem ARPEGE hiç bozmadı çizgisini 😅 Athena
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
ICON gene yağış olarak en cimri çıktıyı vermiş. Bunun sebebi acaba yağışları karaya sokmaması, ben de bilmiyorum 😅
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Teşekküler herkese 🫡
Pandora hocam ufak bir tartışmamız oldu geçtiğimiz günlerde bundan dolayıda özür dilerim sizden ❤️
-
Ortalama bir tık daha iyi gelecek GFS’de. Bu akşam doğulama + çekirdek gücü olarak gelebilecek en kötü çıktılardan biri olmalı. Gefs 500 ortalaması ve ECMWF önemli, takibe devam
-
-
6 Şubat sistemi çok değişikti saatlerce anadolu yakasının doğusu dek almıştı. Pendik sahilde kar varken sarıyer yükseklerinde araba üstleri bile beyazlamamıştı
-
Athena hayırlı olsun yeni rütben
-
Bu saatten sonra yaşa gör sistemi ecm ister doğulasın ister batılasın bu saatten sonrası boş sınırlı alan modellerine bakmakta fayda var.
Ull kopmasına hala vakit var ana modellerde mutabakat görmek gerek
-
Batı bölgeler için en iyi modelin dün dönsün diye dua ettiğimiz ECMWF olması peki
Hep yalnızları oynuyor acaba gerçekten kral mı ? Kanıtlamak için büyük bir fırsat var elinde 🙃
-
Sabahki ECMWF gibi gelir umarım sistem
-
Bu akşam ECM’de benzer bir görüntü verirse ortalama bir sistemden öteye geçemez…
Biz de sessiz sedasız radar takip ederiz 1 belki 2 gün