Herkes Serkannnn abiyi bekliyormuş konuşmak için
wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
1) Beşiktaş
2) Kız arkadaş

-
Aşktan en az çeken benim sanırım, şuanlık şanslıyım aşk konusunda
-
Control ve ana çıktı aynı şeyi düşünüyor bu güzel bir şey
-
GFS 12Z DİYAGRAM 13/12/2021
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Sulu kar olur muydu - 4 izoterminde merak ettim
MGM sulu kar verdi İstanbul’a, uzun vadeli tahminde
-
2003 - 2021 arasını kontrol edicem belki kar yağışı olmuştur doğum günümde
-
19 aralık gecesi ilk kurdeleyi kesebiliriz

Bana doğum günü süprizi olur

-
Aynı şekilde teşekkürler 🌸 Bear grylls demişken en sevdiğim sözünü de sizinle paylaşayım ;
"Hayat bir yolculuktur ve hepimiz her gün öğreniyoruz. Kucak aç buna. Artan acılar hayatın bir parçası sadece! Son olarak, ışığın sadece çatlaklardan süzülebileceğini de sakın unutma. Hepimiz biraz çatlağız. Kimi zaman o çatlak olmak içimizdeki ateşi yakan şey oluyor. Ancak ne zaman ki değişim ihtiyacımızın farkına varıyoruz, o zaman büyümeye başlıyoruz. Kendi muhteşem maceranda iyi eğlenceler! "
Ablacım iyi hoşta gri fon üzerine siyah yazı oldu mu şimdi

-
2018 sisteminde 8.sınıfa gidiyordum 1 Mart sabahı kalktığımda hava gayet iyiydi okula gittim ilk ders bitti bir anda lapa lapa kar başladı o andan itibaren başladım bu hava olaylarını takip etmeye yaklaşık bir kaç saat yağdı hep kesilip kesilip,ama yoğun yağmıştı şimdi lise 3 olduk adam akıllı sistem yok hala şöyle 4 5 günlük
Ben de 10. sınıftaydım sabah kalktım yerde ince bir örtü vardı kar hafif hafif yağmaya devam ediyordu, okula giderken kartopu oynamıştık arkadaşlarla
1 Mart 2018 Saat: 07.29 (biraz düzenlemek zorunda kaldım kötü çıkmış olabilir)The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Model sonu heyecanlı olacak gibi
-
Temp850hpa saat karışmış dostum Hasan61
-
Yalnız 198h öyle 300’lerde değil bu sefer
-
LCC olarak devammı edeyim?
Sana kalmış üstad, sen paylaş biz her türlü izleriz
-
Çağrı Erdal bu senenin en iyi diyagramı ama sen bilirsin