Daha güzel gidiyor sanki. Yağışlar mükemmel inşaallah kavuşmak nasip olur bu yağışlara ![]()
wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
İzlanda atağı olmasının yanında kutuptan destek alıyor sanki son çıktıda, nasıl geleceğine bağlı olarak kıyı şeridinde kar almak lükse kaçmayabilir bence:)
İnşaallah, ben genel görüntü ve beklentiyi söyledim. Böyle bir ihtimalde kesinlikle var ama şuanlık daha zor duruyor

-
Sadece yağış olarak iyi kar ve soğuk baya kötü durum da
Benim anladığım kadarıyla ufukta gözüken sistem eğer gelirse bir izlanda atağı olacak. Bu da bol yağış ve rakıma göre kar demek o yüzden kıyı şeridinde kar beklemek lükse kaçar şuanlık
-
Diyagram kötü çıkmış.
Başlangıç için gayet iyi yağışlara odaklanmak lazım abi
-
Bizim ülkemiz dışında hiç bir yerde her maçtan sonra hakemin gündem olduğunu görmedim. Premier lig, serie a vs… maçlarında oyuncuların bir kırmızı kart ya da penaltıdan sonra deli danalar gibi hakeme koştuğunuda görmedim, ceza sahasına girdiği gibi kendini yere bırakıp hakeme baktığınıda görmedim, çünkü adamların tek gayesi futbol ve hakemlerine güveniyorlar. Ama ne yazık ki şu gerçekte var hakemlerimiz bazen istemizce ya da isteyerek taraf tutuyormuşcasına kararlar veriyor ve bunlarda oyunun önüne geçiyor. Bu hakemleri böyle kabullenme kesinlikle istemiyorum ama elden gelen bir şey yok katlanacağız artık. Benim düşüncem bu şekilde biraz karışıkta olsa kafamdaki düşünceyi yansıtabildiğimi düşünüyorum, yazı uzun olduğu için yazacağım bazı şeyleri unuttum aklıma gelirse ekleme yaparım

Bu yorumumun dün akşam oynanan derbiyle alakası yok, genel düşüncemdir.
-
Önemli olan hakemin vereceği karar. Hakemliği kolay zannediyoruz hepimiz
Bizim ülkemiz dışında hiç bir yerde her maçtan sonra hakemin gündem olduğunu görmedim. Premier lig, serie a vs… maçlarında oyuncuların bir kırmızı kart ya da penaltıdan sonra deli danalar gibi hakeme koştuğunuda görmedim, ceza sahasına girdiği gibi kendini yere bırakıp hakeme baktığınıda görmedim, çünkü adamların tek gayesi futbol ve hakemlerine güveniyorlar. Ama ne yazık ki şu gerçekte var hakemlerimiz bazen istemizce ya da isteyerek taraf tutuyormuşcasına kararlar veriyor ve bunlarda oyunun önüne geçiyor. Bu hakemleri böyle kabullenme kesinlikle istemiyorum ama elden gelen bir şey yok katlanacağız artık. Benim düşüncem bu şekilde biraz karışıkta olsa kafamdaki düşünceyi yansıtabildiğimi düşünüyorum, yazı uzun olduğu için yazacağım bazı şeyleri unuttum aklıma gelirse ekleme yaparım
-
Maçın özetini bekliyorum neler olmuş bakalım, ikinci yarıyı izlemedim
-
Türk hakemlerini artık eleştirmeyi bıraktım o kadar çok hata yapıyorlar ki artık normalleşti benim için
-
İnşaallah gene sıcak çıktıdır
-
Ortalama -5 lerde
Ana senaryo napıyon oralarda paşam çok sert düşersin dikkat et kendine

-
Yaz geldi çicekler açtı arılar hep çalıştı

-
@İzlanda totem yaptım tarihi not ettim bakalım tutcak mı
Ve 6 Mart gelir …
Yurtta açık gökyüzü hakimken sıcaklıklar mevsim normallerin 4 5 derece üzerinde seyredecek :coksıcak:
-
Bugün ders çalışmaya başladığımda dolar 10.48’di

-
Dolar 11.2 tl civarında Euro 12.7 tl gram altın 670 🥴
Tam ben yazacaktım
-
buda benim 40 imin ciktigi gun

Abi benim 40’ımın çıktığı gün İstanbul’da metrelik kar vardı Ocak 2004