Hatırlayan oldu mu :D
Bu gerçeği değil mi zaten accu çakamasını yayınlamıştı resmi siteden ayıp ayıp =D
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur
Hatırlayan oldu mu :D
Bu gerçeği değil mi zaten accu çakamasını yayınlamıştı resmi siteden ayıp ayıp =D
Bir G grubu olmasada güzel kura
Sporting Lizbon 🇵🇹
Ajax 🇳🇱
Borussia Dortmund 🇩🇪
Beşiktaş 🇹🇷
nein nein neinnn :'D
Olmuyor Sevilya Gelse İyi bayağı o torbada
Olmadığını biliyorum ironi yapmıştım :D
Bayern Münih 🇩🇪
Liverpool 🏴
Benfica 🇵🇹
Beşiktaş 🇹🇷
2. Torbadan takım çekmesek olmuyor mu ?
bu sene bol bol yüksek basınç var yatın uyuyun :coksıcak::coksıcak:
Düşünsene Türkiye liginden bir takım 160 milyon Euroya transfer yapıyor.
ANÇ ne yapar eder 10 mn'a bitirirdi transferi maaşınıda eski takımına ödetirdi =D
Yani genç oyunculara yapılan yatırımlar hep mantıklı gelir bana . 160 MİLYON sen milyar
160 milyon ne eder real madride adamlar 50 60 mn oyuncu alınca ucuz aldık diye seviniyor ![]()
Fenerbahçe bugün tertemiz bir galibiyet aldı almasına da. Her maç sonu hakemlere ağlamaya devam mı? Kadıköyde Kara gece diye tag açmışlar. Komik sadece🙃
Türk futbolu kapkara değil mi direkt ![]()
Kanıt İsteyenlere Kanıt
Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Nurettin Yiyit, 'İki doz Sinovac aşılı yoğun bakım hastalarımız artıyor.'
Ne anladınız?
Küreselci medya, kıytırık akademik sıfatlı elitlik taslayan vasatlar, reklam şovmeni sanatçılar, aşı olmayana ekmek vermeyeceğini söyleyenler büyük vebal aldınız.!
Açıklamının devamınıda okumanı tavsiye ederim. Buyrun açıklamanın tam hali ;
Aynı haberlerde covidten ölenlerin %99'unun aşısız olduğuda yazıyor mustafa28
Ek olarakta sizin bu aşı karşıtlığı olayınızı anlayamıyorum. Bize kanıtlamak zorunda değilsiniz aşı olmayacaksanız olmayın burada durup durup dile getirmenin mantığı yok. Bu yazımı sadece bir eleştiri olarak alın hiç kimseye karşı bir garezim yok ve olmayacakta...
Selamunaleyküm abilerim kardeşlerim.
Tanıyanlar bilir universite sınavı için bir müddet uzak kalmıştım. çok şükür bu sene tıp kazanıyoruz. tekrar sahalardayız :D
Senin adına sevindim reis ben tercih yapmayı düşünmüyorum 250 bin sıralama geldi, seneye inşaallah ![]()
Marcaonun amacı ne ?
babam negatif geldi biz de annem ben kuzenim bekliyoruz.
Kuzeninde şansına bugün bizden döncekti karantinada kaldı :D
bakalım şuan iyiyiz test verip geldik beklemedeyiz