alex iyi uyum sağlarsa taliscadan daha çok iş yapar
wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
benim telefonun yapışkanı attı ekranı çekince havaya kalkıyor =D
-
bu sene benim kışım

-
54. kez düzenlenen TSYD Ankara Kupasını Gençlerbirliği kazandı
-
ulan tam istanbula dönücem olaya bak
-
bayram öncesi sakatlanmasak güzel gündü
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
-
Şaka mı buuu daha dün vp aldım hesaba şuan dükkanımda yağmacı vanfal var yapıştım direk

-
Algida İle Kazan uygulamasında 2300 algida puanına 1250 valorant puanı var. Saolsun Whisper ve UsTaD abiminde destekleri ile baya bir puanım oldu 3750vp aldım şimdi dükkanıma yağmacı vandal gelmesini bekleyeceğim. Ayrıca pubg ucleri, lol rpleri, steam cüzdan kodları internet vs bir sürü içerik var satın alabileceğiniz kesinlikle öneririm dondurmaya harcadığını paranın bir kısmını dönüştürüp kullanıyorsunuz. Stoklar genelde 1 ayda yenileniyor :olumlu:
-
Aleykumselam, günaydın abiler.
wriscuttern İlgaz'dan geçerken "ben ineyim burada"diye atlasaydin

Babamla orda durup
içtik yol kenarında :D -
selamlar forum samsuna vardım dün aktif değildim. İstanbul daha serin yaw bu nem nedir böyle. Yolda Ilgaz dağlarından geçerken bir ara 9° ye düştük orası çok güzeldi

-
Kenan Karaman resmen Beşiktaş'ta.
Acın acımızdır Beşiktaş 🏃♂️😃
Milli takım genel olarak kötüydü ama herkes suçu kenana yıktı. Bence on numara rotasyon oyuncusu özellikle saçma yabancı kuralından sonra yerinde transfer 11'i zorlayabilecek bir isim benim gözümde
-
YKS Tayfa size şu kanalları öneririm;
Rehber Matematik
Matematiğin Güler Yüzü
Dersler Cepte
VİP Fizik
Kimya Adası
Tunç Kurt
Selin Hoca
aklıma gelirse bir kaç kanal daha eklerim buraya
-
Gündüz uykusu öyle olur @Yusuf yorar insanı iç bir kahve kendine gelirsin

-
wriscuttern dostum sınav nasıl geçti sormayı unutmuşum.Sende girecektin galiba.Bana sorarsanız hayatımda bu kadar rezalet bir üniversite sınavı görmedim :@ :memnunolmayanseytan:
Gerçekten öyle sınav tam anlamıyla mezunlardan seçim yapmak için hazırlanmış. Sorular yeni nesilden ziyade artık yeni bir soru tarzı olan akademik sorulardandı. yks2021 tayfası düşünülmeden hazırlanmış tam da 2020 tayfanın istediği gibi. Özetle çözdüğüm en zor yks idi ve kesinlikle beklediğim gibi geçmedi ama sıralamalar %90 süpriz yapacak. TYT 70 soru AYT Mat ve Fen 40 soru işaretledim 10 tanede sos1 sorusu çözdüm. Sınavı hatırlayınca tekrar tekrar sinirleniyorum :@ :@ :@
-
Aleykumselam abim hoşgeldin.
Özel mesajına bak. UsTaD sanırım tatil yolladı sana

Baktım abi 250 mb internet yolladı