amerika ordusunun atlas okyanusunda yeni uçak gemilerine 18 ton patlayıcı ile yaptıkları sağlamlık testinden dolayı, okyanusda 3.9 büyüklüğünde deprem meydana gelmiş.
wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
telekinezi
-
iyi geceler forum. UsTaD elbet bir gün yersin be abi :'D
-
-
Maalesef büyük ümitlerle başladığımız turnuvadan puan dahi alamadan elendik.
Puan 0
Atılan Gol 1
Yenilen Gol 8
Çok büyük hayal kırıklığı çoookk...
-
-
Sinan abi siteyi topla kaçalım dayımın yanına
Dur hele şu YKS geçsin
-
bizim yenebileceğimiz takım gallerdi o maç bitince benim için bitti zaten turnuva. Galleri yenseydik şurdan 1 puan almak için her şeyi yapardık ama o maç yenilgi gelince zaten bu maçı kafasınfa bitrimiş takım. İsviçre akıllı oynuyor az geliyor öz geliyor. Bari 1 gol atalımda hayvancağızlara 1 ton mama gitsin

-
-
-
Carte dor classic mi? Kapak fotoğrafını da alsaydık yanlış almayalım.
Algidanın her kutusunda oluyor abim.
Bu arada ilginiz için teşekkür ederim bu ilgiyi beklemiyordum

-
Abiler bu şekilde kutunun içinde bulunuyor kod. Algida İle Kazan diye bir uygulama var oraya bu kodu girdiğinizde çeşitli hediyeler veya puan veriyor. Bu puanlada bir şeyler alabiliyorsunuz. Aslında paranın bir kısmını biriktirerek farklı şeylere harcayabiliyosunuz size de öneririm. Ama bu sefer kodlar benim =D
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
tekli classic veya magnumlardada oluyo eğer yiyen olursa aklında olsun

-
10 puan lazım 2 tane dondurma girdim puan versin diye internet verdi. Kafayı yicem 1 aydır stokların yenilenmesini bekliyodum. Yakınımdaki herkede sordum bir tek burası kalmıştı :D
-
çok saçma olacak ama evinde algida kutu dondurma olan var mı ?
Dondurmayı bitirince kutunun altında bir promosyon kodu oluyor ve bana lazım. Eğer varsa atabilir misiniz ?