geçen sene çekmiş olduğum bir fotoğraf
wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
Harici İçerik m.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Evet maalesef rüzgar yönünde kaybettik İstanbul ve Marmara efsanesi olmuştu ama Allah'ın adaleti 14 ocağı biz aldık onlar izledi 14 Şubat sisteminde onların yüzü gülmüştü

Bu sene 14 ocak sistemi benim konumum adına 14 şubattan kat be kat iyiydi
-
Hedefin ne?
Şuanlık 100k girmem tam bölüm yok kafamda
Az işaretlemişsin,özellikle kimya çok az.Artırman lazım.
Ne yazık ki kimya dediğim gibi anlamıyorun 3 tane organik kimya sorusu vardı onları çözdüm sadece. Matematikte integrak çok sorulmuştu o ben de integrali daha tekrar edemedim riske atmadım o yüzden
-
AYT denemesinde eve geldim
Matematikte 27
Biyolojide 11
Fizikte 7
Kimyada 2 tane işaretledim
-
fizik genelde 75+
Mat 90+
Biyo 80+
Kimya -35+

-
Lise 1'de Kimya'da sınıf birincisiydim.
Kimya sınavlarından sadece 1 kez geçtim ondada lise 1 2. sınav 96 almıştım o zirveden sonra çok sert düştüm

-
kimyayi bende yapamam hic. fizigi fullerim biyoloji yuzde 70 ini yaparim. kimya ya geldimmi zor zahmet yarisini gecersem basari
Hah işte ben biyoyu fullerim fiziğin %70 ini yaparım kimyada 0
-
yaw kimya,biyoloji kolayda fizik zor.Kafam almiyo bazen
Yava banada biyo fizik kolay kimya imkansız geliyo

-
CAN abim bir yaşam belirtiside sen ver bee
-
11 temeli sağlam olursa olur gibi ya.
2 senelik ayt konularının sadece 0.5 senesini okulda gördük

-
ne antivirüsü atkadaşlar windows defender varken

-
ula bu ayt fen büyük dert ya kimyayı zaten kafam almıyo ben de biyoloji çalışıyom hep

-
Ben de TYT bitirdim sadece testten devam ediyorun TYT de ama AYT fende eksiğim fazla kapanması artık imkansız o yüzden genelde soru gelen yerlere çalışıyorum.
Sınava girecek arkadaşlardan ricam girdikleri denemelerde ortalama netlerini yazabilirler mi ?
Benim
TYT 55 75 arası
AYT 25 45 arası (sayısal)
-
şu sınav geçsin sabahlara kadar 40 fpa rocket league
çok özledim pc oyunlarını