Başarılar sana da bu konuda bizlere bilgiler sunabilirsin.
Kısmet diyelim abi. Mesela anlık deprem bildirmekten ziyade depremlerle ilgili bilgilerde yazabilir miyim ?
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBaşarılar sana da bu konuda bizlere bilgiler sunabilirsin.
Kısmet diyelim abi. Mesela anlık deprem bildirmekten ziyade depremlerle ilgili bilgilerde yazabilir miyim ?
Kocaelispor büyükşehir belediye başkanı Kocaelispor Ve Sakaryaspor’un birlikte 1.lige çıkmasın konuşacağım
kabul edilmiş sanırım Futbol Arena twitter hesabında gördüm sonuç ne olursa olsun 2 takımda TFF 1.lige çıkacakmış 20 takım olacak seneye
Avrupa konferans Ligi daha kolay olacaktı ne oldu da bir anda Avrupa Ligini geçti
Tottenham
Roma
Marsilya
Maşallah yanlışlıkla şampiyonlar liginin kardeşine düştük
Serkan Asan - Harry Kane eşleşmesini görür gibiyim ![]()
Normalde sol ayak ile vuramam hatta sol ayağımı kullanmayı hiç sevmem ama ghezzal sevdam yüzünden sol ayağımı geliştirmeye başladım bu etkiyi bana en son Q7 yaşatmıştı ![]()
Konferans ligi böyleyse şampiyonlar ligi nasıldır ![]()
Çok sessiz duruyorsun
Valla abi aslında forumda aktifim ama çok muhabbet etmiyom bu ara. Elimden geldiğince beğeni atıp çıkıyorum muhabbetleri takip edemiyorum pek. Arada bir ArdaAlper ile sohbetleşiyoruz şu sınav geçsin bol bol aktif olurum fotoğrafa boğcam burayı ![]()
Rabbim sen bize mustafa28 'in "Rachid Ghezzal Beşiktaş'ta 💥" yazacağı günleri nasip et
Bizim ülke takımları için iyi en azından ülke puanı biriktiririz orda ama bir anlık hevesle yapılmış bir organizasyon gibi marşı bile Avrupa ligi marşıyla aynı
Zaten avrupa ligi ile paralel gidecek aslında uclnin statüsü baya artmış oldu bu lig gelince
Çok iyi organizasyon ama gerekli özeni ve önem vermedikleri için sevilmiyor.
Kazanan takımın alacağı ücret finalin oynanacağı stad vs bu önemsizliğin kanıtları
1 sene oynanacağını düşünüyorum bu organizasyonun
En az 2027'ye kadar oynanacak diye biliyorum
konferans ligi iyi oldu aslında daha fazla takımı görebileceğiz avrupa sahasında ve de UEL'in statüsünü arttırmış oldu
savsievic resmen mahvetti maçı saçma şut denemeleri kötü paslar vs derken bir sene daha geçti ah be samsunum ![]()
Samsun gelemediğine göre çarşamba günü full altay kasayım ![]()
Söylenti var ama Beşiktaş’ın yaptığı teklif Leipzig de kabul görürse öncelik Trabzonspor maddesi devreye giriyor ve Beşiktaş’ın yaptığı teklifin aynısını Trabzonspor’a bildiriyor Trabzonspor olur derse Trabzon’a gidiyor
Trabzon maddesi kiralarken geçerli değil bonservis alırken geçerli
Yıllardır kafamda kurduğum şöyle bir senaryoyu yazmak istedim. Şimdi TS'nin almaya çalıştığı bir 2010 - 11 sezonu kupası var. FB ise 2014'den beri 4. yıldız peşinde. Şimdi geldik asıl yere FB bir sezon daha lider bitirdi şampiyon oldu 20. şampiyonluk 4. yıldız falan her şey mükemmel derken tam o anda 2010 - 11 sezonu şampiyonu TS kabul ediliyor ve kupanın sahibi oluyor. Ve FB gene 19. şampiyonlukta kalıyor. Tam FB'lik olay
Naftalin