wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
İlerleyen saatlerde oraj olur mu ? İlk defa oraj olsun istiyorum ama olmayacak gibi
-
taraftar
-
Sınıfın en kısa çocuğuydum 158 falandım hep dalga geçerlerdi bir yılda 1.78 oldum sınıftaki herkesi geçtim

9. Sınıfa 1.66 81 kilo ile başladım 12. Sınıfa 1.79 97 kilo ama maşaallah bizim sınıfta 2.04 var çocukla konuşmak için kuleden izin alıyoruz
-
şu konuya girmeye korkuyorum artık. Brrrrrr!!! Çok soğuk espriler

-
Hemen Çanakkaleye gidiyorum 😄
Allah korusun afet derecesi bir yağış olacak gibi ordakilere rabbim yardım etsin
-
Çağrı Erdal hayırlı tezkereler abim. Sağ salim aramıza dönmem dileğiyle, Allah'a emanet ol

-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Valentin Rosier: "Kartallar yalnızca kartallarla uçar"
-
Anlaştı o iş bitti gibi iş imzaya kaldı, sanırım Alanyaspor'dan Caulker'i de alacaklar.
Ben imza atılmadan inanaman. Yönetimin ilk önceliği ghezzal rosier olmalı. Bize geldiği gibi oynayabilecek 5 6 düzgün adam lazım avrupada bir şeyler başarmak istiyorsak. Ben bu yönetime güveniyorum inşaallah ghezzal rosier kalacak yanınada bu sene olduğu gibi nokta atışı transferler gelecek.
-
19 Mayıs Atürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayramınız kutlu mutlu olsun nice bayramlara erebilmek dileğiyle

-
herkese kucak dolusu sevgiler ve de iyi geceler

-
ben en çok antalyanın gitmemesine sevindim. Bu futbol ile avrupada işleri çok çok zordu ülke puanı için daha iyi olur umarım böylesi. Sonuç olarak sivas bizi şampiyon yaptı biz sivası avrupaya göndermiş olduk
-
Gürsel Aksel Stadyumunda 3 günde 2 kupa kaldırcağımızı sezon başında biri söylese gülmekten komaya girerdim

-
Ulan atiba direği vurmasa forma kazanıyodum 2021/22 sezon neyse 45 dakika daha var haydi atibam be
-
Burada bu sefer yağacak gibi hadi hayırlısı