Asıl akşam ve gece oraj zevkli oluyor
Gece olmasını severim ama şimşek falan çakarken hayatta uyuyamam o yüzden uyku saatime kadar olsun sonra olmasın ![]()
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAsıl akşam ve gece oraj zevkli oluyor
Gece olmasını severim ama şimşek falan çakarken hayatta uyuyamam o yüzden uyku saatime kadar olsun sonra olmasın ![]()
21 22'sindeki ull düzgün bir şekilde gelirse mükemmel bir oraj aktivitesi olabilir
Gündüz orajına evet uyku saati orajına hayır
MGM ocak 2017 sisteminde 8° YKY vermişti tabii o zaman gerçekten kar gerçekten 8° de yapacak sandım ![]()
Hayırlı akşamlar Eren
Aksiyonlar gelsin bakalım Temmuz’da
Aga sinan reis dediyse bir şeyler görmüştür bunu not alın temmuzu bekleyin ![]()
kütle var ama yağış yok virga burası
1 damla yağış düşmedi gökgürültüsü bile duymadım
bura sabahtan beri güneşli anadolu yakasında neredeyse mor kütle var kıpkırmızı bir şekilde geniş bir alanı kaplıyor
arnavutköyde sarı kütle varken burada 1 tane bulut yok yaz yağmurları ne kadar tuhafmış unutumuşm valla
marmara denizini üzerinden gelen kütleler var
elegant
Zarif , şık
Benim takımım iyi ki yapmıyor böyle paylaşımlar. İyi ki. İnşallah da yapmaz. Yaptığı an takımıma da laf söylerim. Saçma çünkü. Ben rakibimi yendiğim zaman. Eline sağlık derim. Güzel mücadele derim. Seni yendim hahahahaha yapmam.
Yapmıyor mu ? Güldürme beni
wriscuttern bak dostum. Bunu ilk kim yaptı bilmem. Hatırlarım Galatasaray da aynısını yaptı. O gün de aynı tepkiyi gösterdim. Neden? Şampiyonsun. Şampiyonluğunu kutlamak yerine neden öbür takımlara atıfta bulunuyorsun. Şampiyonluğunu kutla. Galatasaray yaptı. Biz de yapalım. E yapma. Git öteki takımları da verdikleri emekler için terbik et paylaşımında. Sence o şekilde daha çok rakibine karşı üst düzey paylaşım yapmış olmaz mı? Bu paylaşımı yüzünden Beşiktaş'ın iyi futboluymuş, eksik kadrosuymuş bakmam. Rezil bir hareket olmuş. Çocukça bir hareket olmuş. Yazık gerçekten.
Senin fikrindir karışamam ama ben yapılmasınjn rezil rüsva bir hareket olduğunu düşünmüyorum
asıl olarak galatasaraya gönderme kazandıkları maçtan sonra bird hunter yazarak bu oyun ilr paylaşım yapmışlardı. 10 numara olmuş kim paylaştıysa eline sağlık
oh beee ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ