ANLIK
TUZ 1 - 2 GRS
MEN 0 - 3 ADS
ADN 0 - 2 SMS
30 ~ 32 DK
Bu şekilde biterse Samsun play - off ' a kalıyor ![]()
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturANLIK
TUZ 1 - 2 GRS
MEN 0 - 3 ADS
ADN 0 - 2 SMS
30 ~ 32 DK
Bu şekilde biterse Samsun play - off ' a kalıyor ![]()
Arkadaslar canım cok sıkkın ve moralim cok bozuk okb hastalıgım vardi daha da artti sizce moralimi arttırmak icin ve takıntılarımı azaltmak icin ne yapmamı öneriyorsunuz önerilerinize açığım ( suan psikoloğa da gidiyorum ayriyetten )
Hastalığı temelde biliyorum ama ne önerebilirim hiç bilmiyorum . Üzgünüm ![]()
1) Donk'a o pozisyonda kırmızı kart verilse. İşte o zaman hakem hatası olur.
Eğer ona vereceksen Rosiere Emre Akbabaya yaptığı müdahaleye de %100 vermen gerekir. İkisine de vermeyerek bence gayet doğru yaptı. 2si de %100 gol şansı
heh evet onu unutmuşum 3 nsakalanım hareketi net kırmızı idi bence mutlak gol şansı direk
Hakemi konuşcak zaman ancak şöyle olur kritik noktalarda skora doğrudan etki eden hatalar olursa ki bu hata değil art niyettir işte o zaman orda oturulur hakem konuşulur çünkü ortada futbol yoktur
Her maç öncesi, sonrası hakem konuşularak bir lig gelişmez. İnşaallah ileride bşiktaşı galatasarayı fenerbahçesi farketmez birlik olmayı öğrenebiliriz. Öyle taraftarlar var ki hayret ediyorum bazen yok bize böyle oynadı size maçı sattı hakem olmasa buraya gelmezdiniz falan filan, hadi bunu da geçtim avrupada bizi temsil eden takımlarımız sırf Türkiyede rakibi diye yenilince fark yiyince sevinen taraftarlar var yazık gerçekten inşaallah bu zihniyet değişir.
Hakemin bana göre 2 hatası var, 5. dk donk kırmızı görmeliydi ve en az 30 cm aut olmayan pozisyon. Onun dışında BJK bu maç kadro derinliğinin olmamasının sıkıntısını yaşadı forvette üretken olamadık çünkü gökhan bir el freni gibi kesti atakları, nsakala berbattı ama en azından o kanatta nkoudou olsa nsakala daha defansif kalıyordu. Bu maçı bir nkoudou çözerdi. Yedeklerden bahsetmiyorum bile 4 değişikliğe necip ve dorukhan ile cevap verebildik sadece. Ancak endişeye mahal yok ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ ![]()
Pazar günü 8:30 da ders mi
Sanırım sınav senen başarılar şimdiden
YKS derdi işte ![]()
normalde erken uyanmaya alışkınımdır. Kaçta yattığım farketmez, genelde 7 saaf falan uyurum ama ramazanda uyku düzenim 4.30 ve 11 arası olduğu için sahura kadar uyuyamadım. 3 saat uykuyla fizik dinliyorum ![]()
Gü-nay-dın bugün hayata karşı daha mutlu hissediyorum kendimi inşallah sizin de gününüz güzel geçsin
Pazar sabah 8.30'da başlayan dersle bir gün nasıl güzel geçebilir ki, benim için berbat bir gün ama senin adına sevindim ![]()
Anlık ![]()
gökkuşağı çıkıyor güneş az daha açarsa iyice netleşecek gibi
plankton
antrasit