yav bana hep "k ve n" denk geliyor ![]()
Kenevir
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturyav bana hep "k ve n" denk geliyor ![]()
Kenevir
Samsun / Yakakent / Çepni
İstanbul / Sarıyer / İstinye
bence artık süperlige yenilikler gelmeli mesela ;
Kendine ait bir sosyal medya hesabı yok, kullanınlan logo 20 yıllık vs.. bu tarz yenilikler gelmesi güzel olur daha modern bir kimliğe bürünür süperlig
Ben seneye fenerbahçenin daha iyi olacağını düşünüyorum. Kadrosu iyi bir kadro özellikle orta saha çok kaliteli ayaklara sahip çok kolay pas oyunu yaparlar uzun pas kısa pas uzaktan şutlar derinlemesine paslar hepsini iyi bir şekilde yapabilecek kapasiteye sahip bir orta saha. Mesut'a gelirsekte bence beklenildiği gibi ilerliyor sonuçta bir sürü maç eksiği var seneye daha sağlam bir mesut izleriz gibi. Bir de takımda kolej havasını yakalarlarsa kimse tutamaz seneye fenerbahçeyi. BEŞİKTAŞ'ım hariç ![]()
Olması gereken olmuş tekrarlansa bile o maçı FB kazanamazdı bence ![]()
günün hiç sevmediğim saatleridir 13:00 ile 17:00 arasi
En sevdiğim saatlerdir benimde ders çalışmak için çok ideal ![]()
kimse kızmasın ama bu TTB gördüğüm en boş birim olabilir. Okullar açık olsa öğrenci sağlığını tehdit ediyosunuz falan diyip ortalığı ayağa kaldırıp okul kapansın derler, kapanıncada durum bu gerçekten sadece G Ü L Ü Y O R U M
benim bildiğim yakıtı tükenince düşüş gerçekkeşecek
bahsi geçen roketin önümüzdeki saatlerde yapacağı hareketleri gösteren bir site, çoğunuz görmüşsünüzdür ama paylaşayım ;
https://orbit.ing-now.com/satellite/48275/2021-035b/cz-5b/
Yaklaşık 55 dakika sonra Türkiye üzerinden geçiş yapacak
Rosieri alacak Beşiktaş.. Ama Ghezaalı alabileceğini düşünmüyorum ben. Premier Ligde oynar bence. Ama Beşiktaş'ta oynamak isteyebilir. Çünkü Şampiyonlar Liginde oynayacak.
Premier ligde iş yapacak fizikte değil şampiyon olursak hata yapmaz inşaallah başkan. Bir talisca vakası daha yaşamak istemiyorum rosier bir sene daha kiralanabilir gibime geliyor
Beşiktaşlı kardeşlerim farkındamısınız bonservisini alamazsak Ghezzal 3 maç sonra yok ![]()
Doğrudan olduğu gibi türkiyeye düşmeyecek ki parçalarına ayrılıp eriyerek ağırlığının ve büyüklüğünün yarısını hatta belki daha fazlasını kaybedip düşecek bence çok korkacak bir şey yok
sansasyonel