Bugün verdiğimiz son pcr testi de maalesef pozitif çıktı. Bu 4. Test ve halen pozitif devam ediyorum 17. Gündeyim. Vücut ne zaman bu illeti atar Allah Kerim
Ablamın bir arkadaşı 29 gün pozitif kalmıştı. Doktor uzatmalo covid demişti ona
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBugün verdiğimiz son pcr testi de maalesef pozitif çıktı. Bu 4. Test ve halen pozitif devam ediyorum 17. Gündeyim. Vücut ne zaman bu illeti atar Allah Kerim
Ablamın bir arkadaşı 29 gün pozitif kalmıştı. Doktor uzatmalo covid demişti ona
yav alttaki fotoyu silemiyom uyuz oldum
İngiltere Premier Lig'de oynanacak Manchester United-Liverpool maçı öncesinde olay çıktı.
TARAFTARLAR STADI BASTI
Avrupa Süper Ligi'ne katılan kulüpleri protestolar devam ediyor.
İngiltere Premier Lig'de oynanacak Manchester United-Liverpool maçı öncesinde olay çıktı.
Meşalelerle stadı basan taraftarlar ellerindeki meşaleleri localara fırlatıp "Defolun gidin bu kulüpten !" diyerek yönetimi protesto etti.
Adana maçında balıkesirin golü neden iptal oldu tertemiz gol
Göreceğiz cumartesi neler olacağını, öyle konuşmakla olmuyor bu işler ![]()
- Sergen Yalçın
bu yaz aşılanmazsak sonbaharda işimiz daha zor. Vakalar düşmeye devam eder bu yasaklarda 2 3 güne denetimler yerine oturur, daha düzgün bir kapanma yaşarız. Düşmedindeki diğer sebepte test sayısının azalması insanlar evde olunca teste daha az gidiyor. Yani bizim için önemli olan vakanın kaç olduğu değil teste göre vaka oranı !!
hayırlıs olsun bakalım :okey:
ben de gummy bear reklamı vardı 118 80'nin yeşil jole ayı onlarla birlikte yaşıyodum rüyamda ![]()
Messi'nin sarıyere gelip benle halı saha yaptığını bile görmüşlüğüm var rüyamda :D