wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
Oksidasyon
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ertelenmeme ihtimali yok pazartesi kabinede çok sert tedbirler geleceğini düşünüyorum. (Avm yasakları , 8 12'ler uzaktan eğitim , sınav ertelenmesi vs... )
-
-
radar virga üzerimde kütle var yağış yok
-
istanbula güneyden gelen kütlede oraj yok ki
-
Schalke 04 33 yıl sonra küme düştü
-
Radarda kütle gözüküyor ama nem yetersiz olduğu için yağış olmuyor @Yusuf
-
Biraz orajda var sanırım kütlede Ömer (Silivri civarı)
-
Galatasaray-Trabzonspor 0
Aston Villa - Manchester City 2
Eintracht Frankfurt-Augsburg 1
Alaves - Villareal 2
Metz-PSG 2
Bologna-Torino 2
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Zaten çoğu fransız değil

-
sanırım katılan takıma 450M euro veriyolarmış

-
Kursunlar abi. Şampiyon Fenerbahçe. Şampiyonlar ligi şampiyonu da Fenerbahçe ?
Bayern Münih :
Ben kaldım kardeş , ben kaldım
-
19 Nisan 2021 Avrupa Süper Ligi resmen kuruldu
Ortalık karışık ne düşünüyosunuz men edileceklerniş turnuvalardan vs.
-
Hava olayları nasıl dikkat çekici olmaz yazın abi. Ülkenin orajlarla yıkıldığı bir mevsimdir yaz. Ozellikle haziran ayında fena oraj olur kıyamet kopar dolusu rüzgarı şimşeği eksik olmaz.
Bir tek temmuz ortası ağustos sıkıcı geçer
Oraj kar kadar dikkat çekici değil çoğu kişi için. Mesela ben gece oraj olmasından korkarım ama genede sevdiğim bir hava olayıdır. Bir de şu var bence oraj açısından en hareketli zamanlardır temmuz 15 ve sonrası, geçen sene pek böyle olmasada. Ben o tarihlerde genelde samsunda olurum ve bazen 3 4 gün ardarda oraj yaşadığımı hatırlarım. En güzelide sahilden karadeniz üzerinde çakan şimşekleri izlemek, şimşeklerin çaktığını görüyosun ama olduğun yerde hiçbir şey yok fırtına öncesi sessizlik sözüne tam uyan bir an. Allah kısmet ederde bu sene bu dediklerimi yaşarsam size video atmak isterim