Enfes gol goztepeden
rodallegada çok güzel gol attı bugün 38 metreden akıl dolu vuruş
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturEnfes gol goztepeden
rodallegada çok güzel gol attı bugün 38 metreden akıl dolu vuruş
Sınav konuları gelmiş Yarabbi sabır ver bana 60.000 vakada sınav mı olur
Eklemeyi unutmuşun ben tekrar erteleneceği düşünüyorum vaka sayıları 2 hafta sonunda beklenen seviyede düşmezse tam kapanma tarzı bir şey yapılabilrmiş
Sınav konuları gelmiş Yarabbi sabır ver bana 60.000 vakada sınav mı olur
Şaka maka yaptılar kardeşim. En azından ben şanslıydım otobüslerin boş olduğu saatlere denk geldi. Çok dikkat edin kendinize şimdi durum daha vahim biz girdiğimizde vakalar 40b civarı idi
Hızlıca beğenmenin yolu yok abim
Galeriye girip resimleri tek tek tıklamanız lazım.O zaman beğeni şansınız var hatta yorum yazma da var.
Yine de not olsun yazalım.
Tek bir görsel veya videoya tıklayın,sonra geri tuşuyla gelin orada yeni olanlar belli olur ve baktığınız genelde sıradan çıkar.
Teşekkür ederim ![]()
Whisper galerideki fotoğrafları hızlıca beğenmenin bir yolu yok mu ? Bilgisayarım bozuldu telefondan ço zor oluyor galeridekileri beğenmek ya da ben beceremedim ![]()
orajlar başladı
çarşamba ve perşembe içinde oraj olacak diyorlardı yağmur bile yağmadı ![]()
YKS'ye bu sene girecekler olarak bence YKS tarihinin en şanssız nesiliyiz Allah hepimize yardım etsin
Tüm islam aleminin ramazan bayramı mübarek olsun , hayırlı sahurlar ![]()
Whisper dayım senin orayada her gece kar yağıyor yaw ![]()
Hatay'da kan kırmızısı bir gökyüzü ve hafif yağmur var. Bu gökyüzü böyle olduğu zaman bizim burada ya deprem olur derler ya da kar yağar denilir
Benim burada gece hava bulutlu olduğunda böyle oluyor hep özellikle yağmur varsa kıpkırmızı oluyor
Mgmde pendik kar yağışlı gözüküyor. İlerleyen saatlerde kütle oluşur mu ?
hepinize iyi geceler ben kaçar :hoscakal:
Tıkır tıkır sesler var dışarıda
Biraz daha net baktım şuan yağış kesinlikle saf yağmur değil. Yağış kuvvetlenince daha çok buz tanesi oluyor gece olduğu için graupelden tam emin değilim. Ranza biraz fazla gıcırdıyo o yüzden inip bakamadım ![]()
graupel buz yağmur karışımı bir yağış camdan dolu yağar gibi ses geliyor