istanbula nisanda en son 8 Nisan 2003 de kar yağmış sanırım
wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
eline sağlık Sahutt ben bir beşiktaşlı olarak bu kadar güzel anlatamazdım :alkıs:
-
fenerbahçe futbolunda bir değişiklik yok Erol Bulut = Emre Belezoğlu
-
bu gidişler kar yağacak hee 3.4°

-
sarıyer 3.9 kuvvetli bir yağış var şuan
-
Bu senenin resimi lodos arkasından gelen sert soğuklar

-
Ne istediğini ben anlamadım senin yağmur kar için ağlarsın sonra sıcak hava için ağlarsın
Her şey zamanında olsun kafasında ama mesajlarda biraz yanlış belirtiyor hocam
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Neyin kafasında bunlar

( Arama motorumu değiştim artık fotoğraf atabiliyorum
) -
kar sınırı max 400 mtye falan iner
-
Mekanı cennet olsun sisteme koyulan isimle tanımıştım kendisini Allah rahmet eylesin

-
- Neden böyle bir şey yapsınlar grip ile korona arasındaki farklar zaten net olarak anlaşılır
- Tarihe bakarsan Sars, Mers, Ebola vb. Virüsler gelmiş bunlar da mı yalandı o zaman
- Hem ilaçlar ağırlaştırsaydı o kadar kişi iyileşip taburcu olmazdı
- Testler de rastgele çıkmıyor yaklaşık %40 yanılma oranı var hem de testin insanın korona olduğunu anlaması o kadar kolay değil
- Zaten Korona olup olmadığını daha çok semptom gösteriyorsan anlaşılır tabi o senin fikrin ben de kendi fikrimi söyledim.
%40 yanılma payı kan üzerinden yapılan korona testinde var.
Pcr testleri %98 doğru sonuö veriyor diye biliyorum
-
Deneme ( Piksel piksel ordu boztepe )
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ula su külüstür tabletle bile oldu ( kusura bakmayin kirlettim burayi )
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Deneme
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. deneme