Çağrı Erdal gerçekten 2 3 seferdir yazıyosun sinirim bozuluyo ama laf etmiyorum böyle bir şeyden muzdaripsen lütfen burada bu şekilde sitem etme yeter artık
wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
Herkes bekliyor metro altında
-
mahsur kaldım leyynnn
-
Abovv tam metrodan çıktım sanırım 100m falan yakında bir yere yıldırım düştü hemen metroya geri kaçtım
-
Geçen sene fizik sınavı aşırı hazırım yanıma 11. sınıftan biri oturdu sınavın 5 dakikasından sonra bir anda 3'e kadar sayıp burnunu çekmeye başladı ve bende dikkat denen şey kalmadı ve 36 aldım.
İkinci dönem düzeltirim diye söz verdim ama ikinci dönem sınav olmadı

Hatta o zamanlar eve gediğimde babam bana "Naber la 36'lık derdi" =D
ben de şöyle bir olay olmuştu.
İftara davetliydik ama ben gitmek istememiştim babama evde kalayım diye yalvarmıştım. O ara olan matematik sınavımda 10 almıştım çünkü sınava nerdeyse 0 bilgi ile girmiştim. Babamda en sonunda "Tamam sen kal , zaten kalmaya alışkınsın bu ara demişti :bıktım: "
( ikinci sınavı fullemiştim öğretmen hediye olarak geziye getirmişti .d )
-
Kimyadan 2 kez geçtim biri 9. sınıfta 96 almıştım biri de 10. sınıfta 61 almıştım geçen sene ilk dönem 28 40 2. dönem okula gidemedik. Bu senede 1. dönem sınavım 40 her sene düzenli olarak kimyadan kalıyorum İSTİKRAR
en azından sözlüden kazanıyorumda alacağım belge 1 ders yüzünden gitmiyo 
-
kimya iğrenç bi ders görünce :kusma: böyle oluyorum
-
averaj yok mu CAN hocam

-
örtü beklemek biraz abartı olur ama sence böyle elle tutulur araba üstünde falan kar olur mu >>>WinteR<<< reis ? 28 Ocak sistemi gibi ?
-
En yüksek sıcaklıkta patlayan patlayana olur artık :D
Balon gibi pof pof 12.7 demişim

-
5.3 yazdım taaa ilk günden
en yükseğin 2 katını alsak olmaz mı
? -
Bu maç berabere biter aslında söyleyeceğim şeyler var ama tartışma olabilir o yüzden demicem inşaallah bu akşam FUTBOL izleriz ....
-
Ocak şubatta inse -14 ler ile gelirdi nasipte bu varmış martta inen şu sistemi beğenmemek en büyük saygısızlık olurdu
-
Bir sonrakini sen yazarsın ?
Yarın ekrenden dersim var abi ellerin dert görmesin yazmaya devam et

-
tam yazıyordum ben de bu kadar denk gelir :D