Evett derbiye saatler kaldı ligin kaderini büyük ölçüde belirleyecek bu maç için alalım bakalım tahminleri
wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
Kaçırdığımız efsanenin kırıntısı 1 Mart 2018 (okula yetişmeye çalışıyordum bulanık çekmişim idare edin artık =D )
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Olsun bakalım, bir dahakine diyelim.
Bir.kayip olmaz wriscuttern
Olsun abi benim sarıyerim 5.3 aşağısına düşmez

-
Selamlar ahali.. Malum üni sınavına sayılı günler kaldı. Bu nedenle buraya giremedim. bu sistem son sistem olduğu için olabildiğince burada olacağım bende.. Ne diyorsunuz o kar yağışı buraya gelecek mi ?
Ben ikisini bir arada yürütüyorum
(yanlış anlaşılma olmasın şakasına yazdım) -
ah yanlış okumuşum ben en düşük sıcaklığın ölçüldüğü saati

-
EPS çıktısıda bu şekildeyse MGM çarşamba perşembe KKY koyar
-
-
aklıma denver geldi hep onlar yaşayacak değil ya
Macera dolu Türkiye

-
çarşamba perşembeye bakın

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Çok hareketli bir hafta olacağı kesin

-
Henry Ford istanbul konusuna atalım abi
-
Pazartesi sezonun ilk orajı çarşamba sezonun son kar yağışı mı ? Acaba ?

-
bu sistem gerçekleşirse ilk defa mart sonunda kar yağdığını göreceğim hayırlısı gelip gitsin inşaallah
-
CAN hocam eps atabilir misiniz ?
-
yok mu bir graupelimiz

-
Geçmiş olsun @Yusuf başın dertten kurtulmadı bir türlü Allah en kısa zamanda bütün dertlerinden arınmanı sağlasın