Ne okacağı belli olmuyor fark kapanmaya daha müsait
Banada tam tersi geliyor. Süpriz yaşanma ihitmali futbola göre çok çok düşük
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturNe okacağı belli olmuyor fark kapanmaya daha müsait
Banada tam tersi geliyor. Süpriz yaşanma ihitmali futbola göre çok çok düşük
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Bunu yeni gördüm ne saçma iş olmuş öyle
Fenerbahçeli bir arkadaşıma 102-79 kaybederiz demiştim bu gidişle FB 102 bulurda biz 79 bulur muyuz ? Muamma
Üçlükleri leblebi gibi atıyor FB
Üçümcü çeyrek sonucu
Fenerbahçe Beko 82 - 60 Beşiktaş Fibabanka
Basketten hiç anlamam. 2-3 yıldır takip ediyorum ama kazansakta kaybetsekte maalesef sıkıcı geliyor bana, ya da futbol kadar zevk vermiyor diyeyim. Fenerbahçe ile baskette şu dönemde aşık atmak çok zor, neredeyse küme düşeceğimiz 2 sezon öncesinden buraya gelebilmek mutluluk verici takımım adına
Bu sıkıcı gelme durumu muhtemelen atmosfer etkisidir diye düşünüyorum. Futbolda bambaşka seviyelere ulaşan atmosferler her maçın zevkini 3-4 katına katlıyor
Basketten hiç anlamam. 2-3 yıldır takip ediyorum ama kazansakta kaybetsekte maalesef sıkıcı geliyor bana, ya da futbol kadar zevk vermiyor diyeyim. Fenerbahçe ile baskette şu dönemde aşık atmak çok zor, neredeyse küme düşeceğimiz 2 sezon öncesinden buraya gelebilmek mutluluk verici takımım adına
İlk yarı sonucu
Fenerbahçe Beko 58 - 40 Beşiktaş Fibabanka
İlk çeyrek sonucu
Fenerbahçe Beko 27 - 19 Beşiktaş Fibabanka
Son saat
istanbul esenler nasıl etkilenir ? Umarım doğulu gelmez ama ecmwf nin ısrarı tedirgin etti
ENS ortalamya göre ana çıktıdaki kadar doğulama yok
Sanırım en uçuk 2 senaryo
Ecmwf yoldan çıkık durumda mı da yola geliyor ? Kendi bölgemiz için yorum yaparken bölge konularımızı kullanalım ki o konularımızın değeri olsun, yoksa hepimiz bu model konusunda yazıp çizelim diğerlerine gerek yoktur o halde.
İkinci olarakta Batıladı Doğuladı olayı saçma hal almaya başladı, öğle güncellemesinde herhangi bir batılama doğulama göremedim açıkcası daha kritik saatler güncellenmeden bu muhabbet başlıyor kayynak olarak bi yerlerimizi göstermeyelim lütfen.
Şu haliyle ülkemizin çoğunluğu çok güzel kar alacak zaten sırf balkonumuza yağacak kar az o yanlış yolda bu doğru yolda gibi kelimeleri bırakalım, çok güzel bir sistemle karşı karşıyayız tadını çıkaralım Whisper dayımı davet edip
demleyin yoğun kar yağışını izleyin
Hocam diğer modellere nazaran kendi ortalamasından sapan tek model ECMWF daha fazla yerin etki alması içinde ufak bi batılamada sorun yok sizin bölgeniz zaten işi kurtardı
Kusura bakmayın yanlış konuya yazdığımı farketmemiştim o an
Ecmwf öğlen az da olsa sabaha göre batılı gelebilir ens de batılı gösteriyor
ECMWF ana çıktıda İzlanda baskısı fazlaydı zaten dünde bu sabahta ortalama ana çıktıyı desteklemedi