bence nisana kadar tamamen toparlanır sistem kendi yazılarında 15 marta kadar sorunun bir kısmının çözülceğini yazmışlardı
Nolmuş ki ya o kadar
Veri merkezi yandı
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturbence nisana kadar tamamen toparlanır sistem kendi yazılarında 15 marta kadar sorunun bir kısmının çözülceğini yazmışlardı
Nolmuş ki ya o kadar
Veri merkezi yandı
hazır oraj sezonu yaklaşıyorken yeni sezonu geçen sene haziranda çektiğim şu fotoğraflarla açalım ![]()
Azor kışın şu şekilde konum alsa ne soğukar inerdi beee
bedenden hiç sınav olmadım ilk defa duyuyorum beden yazılısını :D
Fizik yapabilmek Allah vergisidir.
İstanbul
Genel Doluluk Oranı
%61,08 Dolu
%38,92 Boş
10 Mart 2021 gecesi, Strazburg'daki OVH sunucumuzun veri merkezinde bir yangın çıktı. Binalardan biri ve içindeki sunucular tamamen yıkıldı. Öncelikle, yangında 4 sunucuyu kaybettik (18 sunucudan). Yine Strasbourg'da bulunan Météociel sitesinin ana sunucusu etkilenmedi, ancak elektrik tesisatının yeniden yapılması gerekiyor ve bu, OVH'ye göre sunucunun yeniden başlatılabilmesi için teoride 15 Mart'a kadar sürebilir. Bu süre zarfında bu sunucunun tüm içeriğini yenisine yeniden yüklemek zor ve gereksiz görünüyor. Bu arada diğer sunucularda hala mevcut olan hizmetlere bağlantılar kuracağız ve yanan sunucuları değiştirmeye çalışacağız.
Bu, Meteociel'in 18 yıl önce başlamasından bu yana en zor an, birkaç arıza ve donanım arızası yaşadık, ancak bir veri merkezinin bu şekilde ortadan kalkacağını hiç beklemiyorduk.
Anlayışınız, sadakatiniz ve desteğiniz için teşekkür ederiz.
Météociel ekibi.
Sitenin büyük bir kısmının tahmini dönüşü: 15 Mart Pazartesi (OVH onarımlarına ve uygun sunucu yeniden başlatmasına bağlıdır)
Buraya bazı özellikler eklenecek.
OVH'nin elektrik düzeltmesi başarılı olursa, sitenin çoğu 15 Mart'ta geri dönecek.
Bazı özellikler buraya tekrar eklenecek.
Daha Çok Göster
Bende 51 ile kurtarmıştım bakalım yarınki sınav ne olacak
12. Sınıfsın dimi ?
ben kimya hiç yapamıyorum matematikle falan aram iyidir. Ama kimya almıyo beynim sıkıcı geliyo
Bizim bugün sınav yoktu yarın Kral sınav var Matematik hepsi klasik tabi
Olsun olsun klasik daha iyi gidiş yolundan koparırsın puanları ![]()
Sacmalik bizim tek sinav 40 dk
Ben m.y. ye sordum bana ders 30 dk sınavınız 40 dk olamaz dedi.
Ben de o zaman öğretmelerinizin hazırladığı sınavları bir kontrol edin 30 dk kendisi girsin bakalım 100 alabiliyomu falan diye çıkıştım.
Disipline yolluyodu beni sözde müdür yardımcısı bu sene iyi ki gitmiyorum okula kesin disiplin cezası yerdim ![]()
Bu arada "Yaptıklarım için pişman değilim ha , aklım hâlâ yapmadıklarımda"
havada uçuşan polenleri kar sanmam ![]()
Sınavlarınız kaç dakika sizin bize 30 dk yaptılar.
Bir de 33 soru kimya 30 soru biyo sınavı vardı biyo sınavında 20 si test 8 klasik 2 si çizimliydi.
Ve haliyle 2 sınavda yetişmedi :@
Çok sinir oluyorum öğretmendir laf etmiyim diyorum ama kendimi tutamıyorum bazen ![]()
Sınavlarınız kaç dakika sizin bize 30 dk yaptılar.
Bir de 33 soru kimya 30 soru biyo sınavı vardı biyo sınavında 20 si test 8 klasik 2 si çizimliydi.
Ve haliyle 2 sınavda yetişmedi :@
Artık twitterda bir kitlem var.
Dostum alınma ama çoğunun umrunda değil gibi attığın twetler