eren bürün avrupayı yakıyor hızını alamadı :coksıcak:
wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
günei kapandığı anda duruluyor etraf ama güneş açınca yok ediyoe
-
:coksıcak:
çok hızlı eriyor güneş az sakin ol kardeşim -
Evet beyler. Bir sonraki Umutlanıp Sonra üzüleceğimiz sistem ayın kaçında gözüküyor

sinerji konusuna yazmam gerekir ama
27 Aralık 2021 i bekleyin

-
bu yağışla birlikte istanbulda örtü almayan yer kalmadı sanırım
-
Valla biz aldık Elhamdülillah. Siz alın Allah arttırsın

Bana bu yeterli şu güneş çok eritmesin yeter

-
Bahtsız bedevi ARNAVUTKÖY :D
şaka mı bu ? şakaysa komik şaka değilse daha da komik =D
-
Şimşekler çakıyor gene ama yağış yok bulutlar kapkara
-
Ömer bey boğaz hattının bir bant daha yakalama şansı var gibi duruyor radarda sence

-
Hileli ölçüm yaptım 19 cm ortalama 10 cm civarı

-
şuan iki yakadaki kütlelerde beni sıyırıyor ama ben alacağımı aldım son dakikada güzel bir gol attık çıkmadık candan ümit kesilmezmiş bunu öğrenmiş oldum
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Güneş hızlı eritmez inşaallah
-
18 Ocak 2021
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 17 Şubat 2021The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
adam çarşamba sabahını öngörmüş büyük adamsın can abee
tam mutluyken perşembe cuma yağmur yağacağı aklıma geldi :bıktım: -
Doldurayım mı bie bardak Whisper dayı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bi yeşil kütle alsak 5 10 cm daha eklenir
Bura şuan 20 ye gidiyo gibi aralıksız yağıyor 1 saattir arada tipili kar fırtınası arada lapa lapa kar fırtınası