İzobarlar dikey yönlü oldugunda genelde yıldız poyraz yönlü rüzgar oluyor. İzobarların hafif dogulu güneyli durumu karayeli işaret eder.
Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler hocam HS farkı ile her gün 1 yeni bilgi ![]()
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturİzobarlar dikey yönlü oldugunda genelde yıldız poyraz yönlü rüzgar oluyor. İzobarların hafif dogulu güneyli durumu karayeli işaret eder.
Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler hocam HS farkı ile her gün 1 yeni bilgi ![]()
Karayele iyi tipi yapar
Hocam sadece bu görüntüden rüzgar yönünü nasıl yorumlayabiliriz ![]()
Hayale bak
Bu senaryoda bile bana dek vurmaz o kadar güvenmiyorum artık konumuma =D
Dün söylemiş olduğum sıradan sistem ifademi geri çekiyorum. Erken davranmışım
İnşaallah sabah kalktığımda bende erken davranmışım diyebilirim ![]()
Sayın Sinan müdürüm sizce bu Grönland olma ihtimali nedir ? yoksa sadece bir senaryo mudur / daha çok mu erkendir konuşmak için şimdiden teşekkürler
Sinan abiyr sormuşsun kusura bakma. Diyagramda sıcak senaryo olarak gözüküyor
İzobarlar çok dagınık şuan ufak çapta dekler gelir. Gece İstanbul Anadolu yakası ve dogusunda etkili bir dek mekanizması başlayacak gibi duruyor. Avrupa yakası için iş tamamen şansa kalmış. Yoğunluk açısından.. Bitti demiyorum bakın yogunluk açısından Anadolu yakası dogusu şanslı
Hocam avrupa yakası boğaz hattı için yorumunuz var mı ?
yalnız gfs öğle çalıştırması diyagramın ilk yarısında soğuk senaryo sayısı artmış ana çıktı ortalamadan sıcak hatta en sıcak senaryo
mgm 21 e kadar yoğun kar koymuş konumuma sorsan 2 gündür yoğun kar var yalnız şaka maka boğaz hattı olarak pazar dışında kar almadık
Avrupa ya giden bişi yok şu görüntüde
Hocam ben o yoruma cevap olarak dedim yanlış anlaşılmasın
Avrupa yolcusu kalmasın. Tren kalkiyorrr?
Hocam biz toplanıp avrupaya gitsek sistem gider türkiyeye iner =D
o 990 lik ab ye küfür etmek istiyorum
:@ :@ :@ ben ettim yerinize hocam yorulmayın
Kesinlikle oyle. Yani DEK lere bakiyorum orda bile boslukta kaliyoruz. Kucukcekmece, Kartal gibi sahiller bile cosarken biz izliyoruz. Sinirlerim cok bozuldu. Ne hayaller kurmustum. Bir ara kizak bile almayi dusundum. Iyi ki almamisim.
En azından ocak ortası sisteminde örtü aldık. Ocak sistemde batımız bomboş kalmıştı güney sahillerimiz zaten 4 senedir bir şey görmüyorlar onlar için seviniyorum ama insanın sinirinide bozuyor bu durum bütün vuran dekleri toplasak 30 dk yağmamıştır. Elden gelen bir şey yok deklerin artık az çok konumu belli oldu bu saatten sonra sağlam bir bant yakalamamız daha da zor barajlarımıza güzel yansır inşaallah bu yağışlar önümüzdeki maçlara bakalım seneye bizim senemiz olacak ![]()
Boğaz hattı için hala şans var mı
? Psikolojimi bozdu bu sistem
Çok minik bir dek aldık kısa sürede sıcaklığı 2 derece düşürdü 2.5 den 0.5 e anlık araba üstleri tuttu bir bant yakalasak 5 10 cm olur
perşembe cuma yağmurlu gösteriyor mgm bugünün yağan karının tadını çıkarın :D perşembeye birşey kalmayacak gibi
Yağan bir şey olsa tadını çıkarcam hocam ![]()
Boğaz hattı harici örtü olmayan dek bandı vurmayan yer kaldı mı kuzenim pendik için 2017 bile bu kadar kar yapmadı burda dedi