güney sahillerin hepsi örtü aldıysa ben bu sistemden razıyım 4 senedir ayaklarına kar değmedi
wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
wriscuttern dün gece gibi yağan gelmez birdaha
Zaten dün gecede yağmadı ki

-
Karayel olan sistem örneği verirmisiniz İstanbul olarak
Valla ben pek hatırlamam ama karayel estiğinde -6 -8 bile kar yağdırıyor genelde
-
O kadar değil de -14 -15 en azından poyrazlı olsa ama karayel olursa -11 -12 kurtarır kendi konumum adına yıldız falan aynı şekilde Poyraz dediğin gibi -14 en az girmesi lazım
Karayelfe -8 bile ihya eder bence karayel adamdır
-
Artık kıyılara sistem inecekse en az -11 lazım altı kurtarmayabilir
Poyrazlıysa -16 hatta belki -20 gerekebilir
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Gene sıyırıyo beni büyük ihtimal açık mavi kısmı alırız atıştırır geçer
-
bugün sistemin başlangıcından beri şu saate kadar açık ara en verimli geçen gün oluyor, neredeyse aralıksız yoğun kar yağışı var saatlerdir. umarım gün boyu da böyle devam eder.
Ümraniye pazar günü iyi örtü almadı mı ? Mgm 41 ölçmüştü pazar günü
-
Bu sistem bizim için tam bir hayal kırıklığı oldu. Bulunduğum yer Reşitpaşa rakım 140, fakat yine de çok kötü. Bütün İstanbul DEK lerle coşarken bizde birşey yok. Açıkçası bu kadar kötü olacağını beklemiyordum. Ne DEK ten ne de cepheselden birşey alamadık.
Bende bu sistemin bu kadar kötü olacağını sanmazdım. Cmt gece hafiften başalayan kar bile tutmuştu hemen pazar sabahı uyandığımda etraf bembeyeazdı dedim şuan böyleyse bugün 20 cm oluruz. Ama tam tersi sabah tutan kar bile o kdar yağışa rağmen eridi bu sefer dedim dekler vae boğaz hattını sever dün 5 km batımız bugün 5 km doğumuz dekten yıkılıyor daha da konumum adına bu sistemdeb bişey olmaz. Sıcaklıkdan bahsetmiyorum bile -1 i bırak 0.5 bile altına inemedik. Poyrazlı sistemlerde -12 de değil -16 falan lazım artık bunu anlamış olduk
-
Sarıyer sıcaklık sıkıntısı bu sistem bizi her yönden mahvettti ?
Radardaki şu kadae yağışta bile boşlukta kalıyoruz radara bakmaktan psikolojim bozuldu =D
-
şu bantta beni boşlukta bırakacak gibi :bıktım:
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bir de bu karadeniz ne kadar ısınmış -11 girdi hava 2.2° :coksıcak:
-
Vallaha sariyer olarak normalde dek konusunda şanslı oluruz ama bugün nerdeyse hep ucu ucuna kaçırdık.Sıcaklık bile şuan 2.4 yazık
Aynen öyle sıcaklık sorunu hala var 2° şuan ve sabaha kadar 1 tane bile dek vurmamış

Dün avrupa yakasını izledik bugünde anadolun yakasını izlicez gibi
-
dekler başladığından beri olan en etkili deki alıyoruz şuan arada o kadar kuvvetleniyorki takur tukur cama vurma sesleri geliyor
-
şuan hafif olmasına rağmen araba üstleri direk beyazladı
-
Sıcaklık hala 2° sarıyerde sabahtan beri ilk defa bir dek yakaladık hafif hafif yağıyor
-
oha videoyu izledim dek değil sanarsın siklon karadeniz KAR olup yağmış istanbula