wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
Radar hatası hocam bu ara çok oluyor Sefa kazancc
-
64 dbz 😍
Nerede hocam
-
Senaryolara bakıyorumda az çok destek var kontrole
-
Bildiğin 2012 senaryosu üzerimizden kayıp gidişine kadar 😂
-
Modellerde ne zaman görmeye başlarız abi tahmini Sinan
Daha ne görcen la
-
Kontrol -20 indirecek

Şu senaryo yaşansa ileride torunlara anlatırız
-
Saygılar abi nasıl ağırlayalım sizi ?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Kontrolü kaybeden bir kontrol görüyorum 🤓😎
-
Ecmwf bakan yok herhalde 🤓
-
Kar durumuna gelirsek rakımsal olarakta doğu-batı olarakta dramatik farklar olacaktır. Hakim rüzgar yönü poyraz olduğundan kıyı kesimlerde kar beklentim 1-3 cm civarında, güney sahillerde örtü beklentim yok. Şanslı kesimler Çatalça - Binkılıç civarı ve iki yakanında yüksek kesimleri olacaktır.
Muhtemelen Pazartesiye geçişte yağışlar anadolu yakası güney sahiller harici kara dönmüş olur. Pazartesi öğle saatlerinde ise cephe+dek destekli kar yağışı alacağız. Bu yağışlardan 150mt civarı 3-7 cm örtü alır diye düşünüyorum. Daha yüksek tepelerde ise (Aydos Gülsuyu vb..) 12-20 cm örtü oluşması süpriz olmaz.
Anlık görüntüde sistemin yıldızı net olarak Çatalca - Binkılıç olacak bu bölgede kar kalınlığı 25-30 cm bulabilir.
Sistemle ilgili ekstra bir şey yazmayacağım kışı hatırlatacak kadar kar göreceğiz. Her şeye rağmen anlık sıcaklık takibi önemli olacak

Beklentim hala bu şekilde
-
Bu saatten sonra gözler radarda dostlar, tadını çıkarın.
Yarın tatil kararıda gelmiş okullara -
hangi saatte net
Yarın için. DEK destekli cephe
-
Diğer şehirler yağmayan kar ile tatil mi olur diyor da İstanbul çoğu ülkeden fazla nüfusa sahip metropol bir şehir arkadaşlar.Afet değil risk yönetimi budur tebrikler Sayın Valimize
Ağzına sağlık hocam. Yıllardır bu durumu kavrayamayıp Bitlisle falan karşılaştıranlar var maalesef
-
Eren GFS güzel dek vermiş
-
Gfs bu akşam anadolu yakasına 5 cm üstü kar vermiş bakalaım neler olacak
Bize yok mu kanka