wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
İstanbul sorumlusu arkadaş İstanbula kar verdi mi . ?
Selamün aleyküm yeni geldim
9 ocakta şöyle bir görüntü var abi
12 ocaktada anadolu yakası ve boğaza deklerden biraz pay verdi.
-

Ah ulan azor
-

Azor araya girebilse güzel bir iniş görecektik ay ortası için
-
Lodos çok fena bisikleti balkonda bir türlü sabitleyemedim, içeri almak zorunda kaldım.
-

Güzel azor araya girerse

-
Gfs ecmwf ve gem ne oluyor ?
Kendinize gelin ve artık şu senaryolarda bomba şeyler gösterin 20 si ve sonrasına
İlk ışığı 6 ocak akşam güncellemesinde görürüz 😬
-
Önümüzde bir dinlenme süreci var abi. Bol yağış az sıcakla kapatırsak sonrasında gene kar kış kovalarız. (Kıyılar için)
Eline sağlık abi Polis01
-

Model sonu azor yola çıkacaktı
950’ye ne diyon Eren var mı ihtimal ?
-
Sağolasın.Pekte birşey yok bakılacak ama atalım bitene kadar abim..
Önümüzde bir dinlenme süreci var abi. Bol yağış az sıcakla kapatırsak sonrasında gene kar kış kovalarız. (Kıyılar için)
-
Takipteyiz abi eline sağlık şimdiden Whisper
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bu sistemi çok net hatırlıyorum. Hatırlarsınız o sıralar 21.12.2012’de kıyamet kopacak söylentisi vardı. Her zamanki gibi kar yağıyor diye heyecandan yerinde duramayan bi çocuktum annemden gizli dışarı çıkıp kardan adam yapardım balkonda, arabaların karda kalması bile zevkli geliyordu o zamanlar.
Gene balkonda gizlice kardan adam yaparken kıyamet söylentisi aklıma geldi. Böyle bir şeyin yaşanacağına inanmasamda çocukluk işte o gün kardan dolayı trafikte oluşan kaos belkide ilk defa beni ürkütmüştü, bir süre boyunca sadece yolda arabasını iten insanları, arabasını bırakıp evine gidenleri ve o arabalardan inen küçük çocukların anne babalarına kartopu atarken yaşadıkları heyecanı izledim. Tam bu esnada babamın aşağından bana seslenmesi ile tekrar dünyaya dönmüştüm, o an bana kızacak sandım ama babam “ Ne yapıyon len orada, aşağı getirde büyütelim şu adamı” demişti 😅
Karda adamımı alıp koşarak yanına gitmiştim güzel anılar biriktirdiğim bir sistemdi ❄️
-
selamlar millet nerdesiniz pazar diye bu kadar uyunurmu

İyi pazarlar abi. Gece uyku tutmadı ben de sabaha karşı emirganda yürüyüşe çıktım. Uyku falan derken anca kendime gelebildim

-
Hayırlı akşamlar yayını kaçırdınız gene
Abi ben bir ara uğradım ama iş güç falan derken hiç odaklanamadım yayına, kapattım.
-
Güncellemelerde 2021 Şubat hissiyatı var. Bi avrupa bi biz derken diyagramda orta vade %70’leri görmüştük.