Şuan Sarıyer'de kütle görünüyor hocam kar yağmıyor mu ?
bulunduğum yerde yok hocam sabahtan beri çok minik farklarla sıyırıyorum biraz kar atıp geçiyor o kadar
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturŞuan Sarıyer'de kütle görünüyor hocam kar yağmıyor mu ?
bulunduğum yerde yok hocam sabahtan beri çok minik farklarla sıyırıyorum biraz kar atıp geçiyor o kadar
Sıcaklık sorunu hala devam ediyor dek desen vurmuyor konumum adına vasat bir sistem ben bu seneyi kapattım. Seneye bakıcaz artık en azından ocak ortası sisteminde güzel bir örtü aldık ocak sisteminde batımız nerdeyse hiç örtü alamamıştı onlar adına sevindim geneli güzel örtü aldı bu sistemden. Hayırlı geceler hepinize ...
Bir ümit dışarı bakmadım 2 3 saat belki araba üstleri falan birikir daha çok erimiş =D
Hala soğuma olmadı ek olarak dekler gündüz olanlar gibi yani çok sıska gene bana etki edecek bir dek görünmüyor akışımda bıraktım artık ama ümidim 0 bu sistemde
ula dekler marmarayı aşıp balıkesir bursayı vuruyor ben istanbul boğaz hattında bugün 10 dk dek yağışı aldım ![]()
Sarıyer'de anlık 2.3 derece yoğun kar yağışı alıyoruz ama derece düşmüyor ne zaman düşecek hocam ? CAN
Hocam tam nerede kalıyorsunuz burada yağış yok
yalnız ghezzal ne vurdu öyle bee
Yok artık ama ya böylede sıyırmazsın ama konumuma kütle vurmamak için naz yapıyor benim ümidim tükendi a dostlar yarın 10 metre ötemde kar tufanı olsa gene beni vurmaz bu şansla :D
CAN abi sabaha kadar elle tutulur bir kar görür müyüz sıcaklık sorunu gece ortadan kalka değil mi ?
tam ortada boşlukta kalmaya devam ediyoruz
yazdıklarınız okuyunca ben acaba istanbulda yaşamıyorum mu diye soruyorum kendi boğaz hattı çok şanssız bugün
Maltepe/Gülsuyu
Dek vuran yerlerden foto video isteriz yok mu hiç görüntü alan ?
bu deklerden bir cacık olmayacak bugün biri batımdan biri doğumdan akıyo gidiyo sabah bir tane yakaladık 10 dk yağdı yağmadı başka yok ![]()
Salı akşamı yani ben bu akşam sanıyodum