mgm bugün akşama kadar yoğun kar vermiş konumuma hatta akşam 18 sonrası sadece boğaz hattı yoğun kar gözüküyor
wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
Sarıyere biraz önce kütle girmişti
Dediğim gibi ilk başta çok hafifdi graupel ve yağmurdı yağışıda
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Dediğim tren geldi
Tam dibimden sıyırdı gitti kafayı yicem az önce hafif bir yağış vardı graupel karışık yağmurdu
-
bize bugün denk gelmeyecek gibi gelsede hava sıcak tutmuyo
-
⁸şu kütle tam çizdiim konumdan fidip beni sıyırdı beykoz tarafındaki kütleyide görüyorum fena gömüyo orayı şuan tama arada kaldım
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
-
İzlemeye gelmişiz .... Doğduğun Yer Kaderindir
-
kütle gelirken zayıfladı tam dibimden sıyırıp geçti

-
hocam boğaz hattı ?
Şu sıralar istanbul Avrupa yakasında yogunluk var saatler sonra bu Anadolu yakasına yayılacak. Ekstra Avrupa yakası daha da şiddetli dekler alacak.
500 h - 32 ler akşam üzeri devrede olacak.
-
Sarıyer yeniden kar geliyor
Gelsin hocam ama sıcaklık sıkıntı iyice balçık oldu yerler zaten az bir şey vardı
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Dekler salmıyor arnavutköyü
-
kuzenim maltepe gülsuyundan video attı 60 cm kar olmuş (rakımı yüksek)
-
yağıyor ama tutmuyor gene radardada bize doğru gelen etkili kütleler görünmüyo şuanlık ümidim bu gede ve yarından
-
Kar tekrar başladı ama sıcaklık hala sıkıntı güzel yağıyor ama tutmaya bir etkisi yok ne yazık ki
-
akşam oklüzyon cephe yağışı mı olacak ?
-
DEHŞET YAĞIYOR ama sıcaklık sıkıntısı devam ediyor halen