0.1° ye yükseldi
wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
kar taneleri biraz büyüdü örtünün üzerine doldurmaya devam ediyor 0° sabitiz 1 2 saattir
-
istanbul radarı düzgün göstermiyodu dimi kütleleri bursadan takip edeyim mi ?
-
sarıyer 6 cm sıcaklık 0° düşer mi acep ?
-
0.0° kar 5 cm tuttu :olumlu: mgm teyit etti tutan karı
-
-
Çok büyük sayılmam ama çocukluğum aklıma geldi. Karın gece yağacağını öğrenince camı perdeyi kapatırdım dışarı hiç bakmazdım elimi yüzümü yıkayana kadar sonra bir açardım her yer bembeyez yıllar sonra tekrar aynı neşeyle açtım perdeyi ve her yer gene bembeyaz olmuş.
Kar devam ediyor sıcaklık -0.1 tutma seviyeside gayet iyi şuan 3 5 cm vardır
-
hocam ben şu beyazlamayı gördüm ya bu sisteme bir yükseldim orda işte güvenim tam hedef 30 cm
-
ulan yağış da artıyor git gide uyumakla uymamak arasında gidip geliyorum
Uyu sabaha bembeyaz uyan
sonra evine en uzak fırından ekmek al -
Ümraniye bahçedeki çimler beyzladı araba üstleri beyaz çatılar beyaz ve bunlar toz karla oldu sadece

Ve daha girmemiş asıl kısım en az bunun 3 katı bir yağış var

-
bu arada bunlar daha öncü şov var yarın şov

-
Hayırlı olsun İstanbul. Beklenenden düşük mü gidiyor?
Bence yüksek ben sabah kalktığımda araba üstleri beyazlasa iyidir diyodum şuan -1.4° ve araba üstleri ve asfalt kenarları tuttu bile
-
Ula 0.1 idik 0.3 e çıktık can abi sistem çöp oleyoo yağmur yağmasın şimdi (!)
-
Abiler cevap verirseniz çok ama çok mutlu olurum. MGM sultangazi şuan -0.4 derece. Bu 0.4 derece dediği 0 üzerinde 0m4 mü yoksa 0 altında 0.4 derece mi? Yani -0.4 dediğin sıfırın biraz daha altında bir sıcaklık olduğunu mu gösteriyor? Bu soru uzun süredir aklımı kurcalıyor
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 0 ın altında
-
oha 0.5° sıcaklıkta kar arada bir kuvvetleniyor araba üstleri beyazlamaya başladı bile