Pazartesi sıcaklık sorunu devam eder mi ?
wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
Köy okulları var işin içinde.
İstanbul a bağlı köyler kasabalar var.
Bir de dersaneler benimde salı dersim vardı iptal oldu uzaktan yapcaklar sanırım
-
Tatil içinde tatil kazandık
-
Buna da şükür hiç düzgün örtü olmayn yerlerde var ama bugün gündüz için ümidim vardı beklentimin altında kaldı
-
hoxam emirgan korusu taraflardayım biraz örtü var ama çıkıp baktım sudan ibaret sabahtan beri yağan kar 0.1 cm bile eklememiştir yere sadce biraz erime yavaşlamışdır
-
artık dek ola hayrola ben ümidimi kestim bu siklonik yağışdan
-
Castiello68 çok güzel görüntüler accukda bize gönder

-
vay be ilk defa bu kadar yoğuj kar kar örtüsünün eridiğibi gördüm şuan boğaz hattında büyük taneli ve kuvvetli yağış var
-
Akşama doğru sıcaklık artışı olabilir !!! ( 1 derecelik )
Zaten 1° yiz 2 ° olursak kky olur bu dewpointle
-
Saha gerçekten berbat sakatlanmalar olmaz inşaallah
-
Beklentiyi yukarıya çeksinler şuan değil bu gece itibariyle..
18:00 saat itibariyle - 26 lik ve akşam soguma sı devrede olacak. Tipi şekli iri taneli kum fırtanasına dönüşür gece - 28 ler dogru ilerledikçeHocam o zaman sabaha güzel bir örtü ile uyanırız gibi

-
>>>WinteR<<< kusura bakmayın hocam ben yer sıcaklığı ile ilgili sandım çünkü twitterda falan hep buraya dikkat çekmişler bilgilendirdiğiniz için teşekkürler

-
kar dewam edicek mi
perşembeye kadar kar şartları var genel olarak orta kuvvette
-
Kİm bu?
Castiello68 in ta kendisi hocam
-
Yağış çok güzel ama sıcaklıklar kötü tekrardan 1° olduk. Örtü hızlı bir şekilde eriyor sabah kalktığımda daha fazla kar vardı yerde. Rakım faktörünün bir kez daha farkına vardık şuana kadar. Buna da şükür artık diyecek bir şey yok radarıda sıcaklığıda takip etmicem. Sözü ATMOSFERE bırakıyorum herkes eninde sonunda tatmin olur bu sistemden inşaallah ?