Yarın akşam daha kuvvetli oraj olur mu ?
wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
GFS 12Z DİYAGRAMI çıkmayacak sanırım
-
cuma günü ne kadar erkenden kara cevirirse o kadar iyi olur bizim icin aksam sıcaklık tutması icin yeterli gorunuyor
Perşembe akşam saatlerine doğru ilk kar tanelerini görürüz bence cuma çıkıcam dışarı gezcem o karda en büyük sıkıntım gözlük zaten soğuk buhar yaptırıyo bide maske var ne önerirsiniz bana
-
Önümüzdeki sistemde dekler beklenenden çok kuvvetli olcak ve gökgürültülü kar eşliğinde istanbul kıyı kesimler bile 40 cm örtü alcak
-
sormak içi biraz erken olabilir ama grapuel yağar mı grapueli çok seviyorum güzel zemin hazırlıyo
-
Sıcaklıklar çok tırmanıyor ya of
Ya abicim biz bir önünüzdekini yaşıyalım çyle jop diye diyagram uzun vadede -5 lere -10 lara inmez önümüzdeki sistem bile diyagramda uzun vadede bi anda belirip gelmedi yavaş yavaş herşey
-
GFS 06Z DİYAGRAMI
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
çok bunaltıcı hava gerçekten :coksıcak:
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. %86
-
ismail1903 5 günlük daha geç güncelleniyor
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. %68
-
çok tuhaf bir sistemdi tam yaşa gör
-
ek olarak emirgan korusu giriş kısmından yukarı çıkarken toprak görünüyordu yerde 1 cm bile yoktu düzlük kısma çıktığımızda 30 cm ölçmüştüm
-
24 subat 2019 sisteminde Avrupa yakasının batısında örtü olmuştu. Bu sistemde de Anadolu yakası daha şanslı
ben boğaz hattındayım o gün 12 cm ölçtüm evin önünde emirgan korusunda 30 cm vardı
-
CAN eps ve ecm diyagramı güncellenince atar mısın ?