Hadi bakalım yeni sistem öncesi bir sinerji yapalım inşaallah herkes bu şekilde bir örtü görür. (Görüntüler konumumdan ocak ortası sistemden)
wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
of ya mekkeye kar yagar izmire yineyagmaz off
Salih kasıma daha var erken geldin
-
ben inanıyorum bu sefer olacak inşaallah o siklon giritte patlayacak arkadaş

-
CAN Abe eps desteklemiş mi bu hızlı doğulamayı ? Çarşambaya daha çok var değişim olcaktır inşaallah olumlu yönde
-
karadenizden cektigimiz nedir ben anlamadım zaten :'D
En temizi batı karadenizde yaşamak her ikisde yarıyor onlara
-
Aynen öyle. Kısaca özet. %90 doğulu çıkacak. Şuanki gibi. Azda olsa %10 batılı çıkma ihtimali var. Batilarsa zaten İstanbul

Daha 5 gün sonraki siklon için bu kadar yüksek oranlar vermek yanlış olur siklonlar çok oynak son ana kadar değişiyor önceki sistemden tecrübe ettiğimiz gibi benim için oranlar %60 %40
-
Hocam soğukluk nasıl olur avrupa yakası boğaz sariyer için beni bu tedirgin ediyor
Tam olarak nerede oturuyorsun dostum bende sarıyerdeyim konumlarımız yakınsa cevap verebilirim belki
-
dek şartları daha iyi gibi siz ne dersiniz hocalarım ?
-
Arkadaşlar iyi akşamlar. ECMWF güncellemesi ile karşınıza çıkmaya hazırlanıyorum. Saatlerdir bu yağışlı havaları sinerji ile takip ediyoruz. Son 24 saate girmiş bulunmaktayız.
AZDAN AZ, ÇOKTAN ÇOK GİDER. Allah utandırmasın. BİSMİLLAH
Sakin reis er meydanına çıkmıyoruz

-
Ecmwf yetkilileri ile konuştum Castiello68 senden çok özür dilediler. Dediler abi tanıdık olduğunu bilsek yapmazdık falan ben pek yüz vermedim. Dedim adam akıllı güncelleyin şu modeli afettirin kendinizi. Halledecekler bu akşam raad olun

-
17 18 arası sıcaklık ort -5 e yükselmiş bu böyle mi olur yoksa değişir mi
5 gün var orta vadede değişme ihtimali var. Hatırlarsınız pazar günü içinde hafta içi modeller biraz bozmuştu vade yakınlaşınca toparladı. Bakalım belki aynı senrayoyu yaşarız gene. Bu arada ilk defa x kişinin videosu beni umutlandırdı :D
-
ben akşam ecm den şov bekliyorum

-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. sizce mgm sıcaklıkları düşürecek mi çok yüksek veriyor
Her zaman yüksek verir sıcaklıları verdiği değerden ben kendi konumum adıma 2.5 derece daha düşük alıyorum
-
sarı ekolu dekler görüyorum bu güncellemede

-
Geçen sistemde yoğun kar verince hangi renk vermişti ve en hayatı olumsuz etkileyen uyarı hangi renk
Sarı verdi geçen sisteme anadolu yakası tarafları ve boğaz hattının kuzeyi turuncu idi bu sefer daha garantici gidiyolar geçen sistem son anda yan çizdiği için