En temizi boğaz hattı avrrupaya gelen bizimdir anadoluya gelende aynı şekilde ![]()
wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
sabah 6.30 7 ye kurun alarmı karın keyfini çıkarın

-
CAM
Atmosfer ektilerinde değişiklik göstermez !Her şeyi olduğu gibi yansıtıyor

Bu da sayılır mı sinan dedee
-
ula salih noliyir orada sakin
elim titredi heyecandan
-
Farklı bir bakış açısından bakalım neden öyle diyorum
Her şeyi olduğu gibi yansıtıyor

-
Whisper dayımın ismi nedir ? mustaa diye biliyorum yanlış olmasın
-
"Sinan dede" "Can Abe" ve "Whisper dayı" :olumlu:
Sinan dede ?
-
Can hocam ben sizi 29 sanıyordum artık "Can dayı "diyeceğim ama dayı demek için fazla enerjiksiniz en güzeli "Can Abeee"

-
Ben istanbul için pazar günü sıcaklık sıkıntısı olacağını sanmıyorum belki alçak kesimlerde örtü biraz cıvık olabilir.Çünkü önceden hava soğuyacak ve rüzgar her ne kadar poyraz olsada karadeniz üzerindeki 850hpa sıcaklıkları -10 civarında bu da sıcaklık sıkıntısı ortadan kaldıracaktır bence. (Vaktim boştu ncepten biraz arama tarama yaparak bu kanıya vardım)
-
ayıptır sorması biz platformda üyelikten nasıl yükseliyoruz söyleyebilecek biri var mı
Hs puan kazanarak
-
beratbircan burdan sorunuz hocam cevap er ya da geç gelecektir benim cevap vermem pek doğru olmaz
-
arkadaslar bir fikri olan bilgilendirirse sevinirim bu sistemde tipi etkili olur mu?
Hocam profilinize konum bilgilerinizi yazıp bölge konularından sormanız daha doğru olur bu soruları
-
Ya bu iş hep böle efsane ondan sora kestane senelerdır bu böle artık hiç bi şeyi takip etmeme gerek yok nede olsa son dakka bozuyor yalan mı
aynı tas aynı hamam diyosun. Önümüzdeki sistem daha tam anlamıyla belli değil ama son 4 senede çok fazla gördük son dakikada kuş olan sistemleri
-
Şimdi baktım güncellemeye güzel ama daha iyiside olabilir bizi düzgün kesen izobarlar daha kısa süreli gibi geldi modeller yakın vadede mutabık olcakken iyice ayrışmaya başladı

-
Nasıl yani ben günlerdir boşunamı kar haritasına bakıp seviniyorum o zaman. Hep 50cm üstü veriyodu. Madem. Tam sonuç veremiyorum biz niye ona bakıyoruz Hocam.
Ek olarak can abinin paylaştığı haritalar yağacak kar miktarını gösteriyor tutacak değil (doğru mudur CAN abi)